Eerder hebben we al een oproep geplaatst op de site met een dringende behoefte aan kader rondom de C2. Hierop is tot nu toe nog geen reactie binnen gekomen. Bij dit team is de noodzaak het hoogst, maar er zijn binnen ons jeugdkader meerdere teams waar we nog openstaande vacatures hebben die we graag ingevuld zien om met onze jeugdteams goed aan het seizoen te kunnen starten.

Een overzicht

Mini – F
Vacature: 1 trainer/leider

Samen met huidige trainers verzorgen van training (wekelijks op woensdagavond), spelenderwijs kennis maken met voetbal, basis voetbal, plezier en begeleiding rondom wedstrijdjes. (+/- 1 x per maand).

JO9-2 (F2)
Vacature: 1 Trainer/leider

Huidige trainers ondersteunen op maandag / woensdag tijdens trainingen en ondersteunen in begeleiding op zaterdag.

JO9-1 (F1)
Vacature: 1 leider

Leider die de 2 jonge CIOS studenten ondersteund tijdens wedstrijden en met ‘ouder zaken’. (afspraken e.d.).

JO15-2 (C2) (DRINGEND!!!)
Vacatures: 1 trainer / 1 leider / 1 grensrechter!!!

Verzorgen van de trainingen op dinsdag en donderdagen. Begeleiding bij wedstrijden op zaterdag, grensrechter bij wedstrijden op zaterdag.

MB1
Vacature: 1 trainer

Huidige trainers ondersteunen bij trainingen van de meiden op dinsdag en donderdag.

JO17-2 (B2)
Vacature: 1 grensrechter

Huidige trainers ondersteunen in begeleiding op zaterdag bij wedstrijden en als grensrechter fungeren tijdens de wedstrijden.

Interesse? Stuur een mail naar info@svheythuysen.nl