S.V. Heythuysen organiseert van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus voor de 13e keer de VSN voetbaldagen op sportpark Sportpark Molenhoek. De club is er trots op dat ze een 90- tal jeugdspelers op de accommodatie mag verwelkomen. Dit jaar zal ook de G-jeugd afdeling aansluiten bij de voetbalweek. De voorinschrijving bewees ook dit jaar weer dat de voetbalweek in Heythuysen nog steeds ontzettend populair is.

De jeugdige voetballers worden dagelijks om 9.00 uur ontvangen en hebben vervolgens een gevarieerd voetbalprogramma tot 15:30 uur. Moe en voldaan kunnen ze dan thuis uitrusten om de volgende dag er weer flink tegenaan te gaan. Naast techniektraining, behendigheid- en teamactiviteiten voor alle deelnemers, zijn er voor de keepers ook nog aparte keeperstrainingen.

De voetbalweek is bij de SV Heythuysen een begrip waar veel jeugdleiders en vrijwilligers met veel plezier de handen uit de mouwen steken om de jeugd weer een actieve en sportieve week te bezorgen. Velen van hen hebben zelf in het verleden ook deelgenomen aan de voetbalweek en weten wat deze week voor de voetballertjes betekent. Naast actief zijn met de begeleiding, zijn er gedurende de week een groot aantal vrijwilligers actief met lunchbereiding, EHBO, accommodatie beheer en coördinatie.

Dat de vele magen gevuld moeten worden en de deelnemers ook regelmatig iets willen drinken is duidelijk. In deze week worden door vrijwilligers vele broodjes gesmeerd en een groot aantal snacks gebakken. Daarnaast worden dagelijks flesjes AA aan de deelnemers verstrekt, waarvoor afhankelijk van het weer regelmatig drinkpauzes worden ingelast. Ook de vrijwilligers worden natuurlijk niet vergeten, ook zij worden voorzien van eten en drinken.

Uiteraard hoopt de organisatie op een gezellige sportweek met weersomstandigheden die goede prestaties niet in de weg staan. Ook de toeschouwers zijn van harte uitgenodigd, mis de geweldige mogelijkheid niet om je zoon of dochter (of kleinkinderen) in actie te zien. Zo zijn de opening waar de teams worden gepresenteerd (maandag om 09:30 uur) en de diverse finalerondes tijdens de afsluiting van de week (vrijdag middag ) zeker het bekijken waard. Tevens wordt er op vrijdagmiddag een prijs uitgereikt aan de best presterende en meest sportieve deelnemers van iedere groep. Verder zullen er dagelijks activiteiten in het kader van de leiders-challenge te bewonderen zijn. Tijdens deze voetbalweek zal voor de ouders een voetbal-terras worden ingericht met voorzieningen en een goed overzicht op de velden.

Geen tijd om langs te komen en wil je toch op de hoogte blijven van alle nieuwtjes gedurende de dag, volg ons dan via onze speciale Voetbalweek-facebookpagina (Voetbalweeksvheythuysen) of via deze website.

Tot ziens in Heythuysen bij de voetbalweek 2016.