… hulp bij de catering.

Simon van der Linde:

Jij hebt je opgegeven om deze week een aantal dagen mee te helpen in de catering. Wat heb je vandaag gedaan?

 

Ik was om 7.45 uur aanwezig, en toen heb ik meegeholpen met het opbouwen van de laatste dingen. Afgelopen zaterdag was ik er ook bij toen de tenten werden neergezet, omdat ik het belangrijk vind om als vrijwilliger aan zo’n grote activiteit mee te werken, en bovendien is het altijd erg gezellig met de anderen. Als er maar op tijd een bakkie koffie is.

’s Morgens heb ik met Rianne de appels opgehaald bij fa. Heijnen, die we voor de ochtendpauze in partjes hebben verdeeld.

I.v.m. de lunchpauze heb ik meegeholpen met het smeren van de broodjes voor alle groepen, en heb ik er toezicht op gehouden dat de soep goed warm was voor de leiding. Uiteraard heb ik na de lunchpauze geholpen met het opruimen van alle rommel.

’s Middag weer een appelronde, en toen zat mijn werkdag er op.

Morgen kom ik weer graag terug.