De VSN-Voetbalweek door de ogen van … Joey Plas:

… hulp bij de randzaken.

Joey Plas:

Deze week ben jij, samen met Hubert Beek en Maarten Bergervoet, een belangrijke hulp bij de randzaken. Kun je aangeven wat er deze week van jou verwacht wordt?

’s Morgens ben ik al bijtijds hier om mee te helpen om spullen klaar te zetten voor de spellen van die dag. Zeker nu het zo warm is, is het belangrijk dat de bidons regelmatig ververst worden, en naar alle groepen gebracht worden. Bij elke pauze zorgen wij ervoor dat de inmiddels klaargemaakte lunch in de goede tenten gebracht wordt. Tussendoor zijn er altijd wel vragen van groepsleiders: ‘Waar ligt dit?’ ‘Joey, kun je even komen?’, en dat doe ik dan. En als de dag om is moet alles natuurlijk weer opgeruimd worden.

Ik merk dat ik het heel leuk vind om op deze manier om de leiding heen mee te werken. Ik vind het belangrijk om zo een steun te kunnen zijn voor de vereniging, en de Voetbalweek heeft toch echt een flink aantal vrijwilligers nodig. De samenwerking met Hubert, als oude rot in het Voetbalweek-vak, is heel prettig. En de extra handjes van Maarten hebben we ook hard nodig.

Helaas kan ik er vrijdag bij de afsluiting niet bij zijn, maar de komende twee dagen kunnen ze zeker weer op me rekenen.