Spanje

 

De dag begon met een fijn weertje..
De spelers kwamen rond 09:00 uur aan op het sportpark. Na een kwartiertje was de opkomst richting het veld. We begonnen met ‘recht op scoren’ en het werd steeds warmer.
Er werd goed gezorgd voor water en de spelers waren lekker fanatiek bezig. Er werd goede inzet getoond en aventoe was een plekje in de schaduw wel nodig. We hebben in de
pauze lekker een broodje Kroket gegeten en erna gingen we weer verder. En we eindigde de  dag met de training met afwerken. Dit was dus een geslaagde dag 2 met een goed weer!
Duitsland

 

Zo! Dag 2 was begonnen! De traditionele ”ochtendkoffie” had weer gesmaakt. Onze Duitse jongens waren ook al vroeg van de partij. We hadden een nieuwkomer omdat deze jongen te ver boven de rest uitstak bij team Noord-Ierland. Zoals gewoonlijk zonder problemen een mooie start gemaakt aan de dag. Het tweede onderdeel is opgepakt door slechts twee leiders vanwege een misverstandje op het werk van de derde leider. Maar gelukkig was hij voor de eerste ochtendpauze alweer terug op het voetbalveld. Na een trotse overwinning met het middagspel ”ren-je-rot” door Ruben Mols zijn we weer aan het werk gegaan. De hitte was onvermijdelijk maar de bal bleef rollen. Vele waterbidons zijn leeg gedronken. De dag werd matig afgesloten met een verloren leiderschallenge. Ik zal verder geen namen noemen….

 

In ieder geval is het bekend dat onze jongens al klaar zijn voor dag 3!!!!

 

Noord Ierland

 

Verslag dinsdag 23-08

 

Vandaag de eerste dag van de verwachte tropische hitte.

 

Onder een van begin af verzengende warmte begonnen we vol frisse moed aan dag 2.

 

Wat hadden we vandaag in het vooruitzicht: kooivoetbal, boarding, recht op scoren, partij met kaatser en een door Roan bedachte training. De keepers zouden vandaag getest worden en dat is ook gelukt.

 

Iedereen was super gemotiveerd, in de ochtend zeker. Na de lunchpauze merk je toch dat de warmte meer vat op iedereen begint te krijgen. Na verplichte “smeer en drinkpauzes” heeft iedereen zijn of haar dag goed omgekregen. Gelukkig geen blessures behalve een verdwaalde bal op hoofd, arm of gezicht. Wat hebben we in Heytse dan toch een wonderwater.

 

Als afsluiting de leiderschallenge, vandaag de alom beruchte gatenkaas. Na een gedeelde laatste plaats omdat niemand scoorde in de eerste ronde moest er een shootout ronde aan te pas komen. Roan van ons team was hierin het meest bedreven, en in deze tropische hitte het meest cool en ging met de punten aan de haal. Top gedaan.

 

We zijn er klaar voor en laat de rest van de Challenges maar komen.

 

Team Noord-Ierland, de jongens en Melly gaan voor geen enkel land aan de kant.

 

De leiding!!

 

 

USA

 

Het begon vandaag heel goed ze luisterde geluk beter als de eerste dag
Maar dat heb je toch eerste dag is altijd uitproberen,elkaar leren kennen enzo en we begonnen  de dag met  dribbelkoning en penalty boekaal dat ging vrijgoed en nu hopen dat de rest van de week ook zo goed gaat team USA

 

Portugal

 

De opkomst van Portugal was te vergelijken met het Olympisch team van bijvoorbeeld de Bermuda Eilanden. Met een 3 tal spelers woonden we de opening bij. Tijdens de activiteiten zijn de 2 missende spelers alsnog gearriveerd. (autopech)  Vandaag niet als zelfstandig land in de voetbal arena maar een succesvolle samensmelting met Noord Ierland. Een goede zet ! De Ieren waren in staat het beste uit onze spelers te halen. Chapeau !!!

Na een dag sporten in tropsche omstandigheden zijn onze spelers moe maar voldaan huiswaarts gekeerd.

Morgen wordt er weder om een volle bak verwacht in ons team en kunnen we weer copleet en zelfstandig het strijdtoneel betreden.