De VSN-Voetbalweek door de ogen van … Frank Klokgieters

 

… hoofdleider van Portugal (G-team).

 

 

 

Frank Klokgieters:

 

Dit jaar doet er voor het eerst een team van de G-spelers mee met de Voetbalweek. Jij bent de hoofdleider. Hoe bevalt het tot dusver?

 

Het bevalt goed. Goed om te zien dat de G-jeugdspelers volledig mee kunnen draaien in de Voetbalweek, onder het motto ‘Gewoon wat gewoon kan, en speciaal wat speciaal moet’ . Verder worden alle onderdelen wel volgens het G-voetbal beoordeeld. Het meedoen is belangrijker dan het winnen. We merken heel zeker dat de kinderen het erg leuk vinden. Ondanks de warmte komen ze met plezier elke dag weer terug. Mijn zoon Roy mag de hele week voor de muziek zorgen, en mijn dochter Sandra is actief als begeleidster  van onze G-spelers. Vandaag heeft mijn vrouw meegeholpen met het smeren van de broodjes, dus wordt de Voetbalweek af en toe een familie-happening.

 

Maar jij doet deze week veel meer. Wil je daar iets over vertellen?

Als lid van de PR-commissie en vrijwilliger van de Voetbalweek ben ik ook verantwoordelijk voor de verslaglegging en social media. Ik zorg ervoor dat alle ingediende berichten op de speciale Voetbalweek-pagina op Facebook en op onze SV Heythuysen-site te zien zijn. Er wordt dagelijks een videoverslag gepubliceerd waarin als rode draad de Voetbalweek-rebus te vinden is. Ook de foto’s zijn elke dag op Facebook te vinden.

 

De eerste keer G-spelers bij de Voetbalweek. Voor herhaling vatbaar?

 Heel zeker!