Team Duitsland

 

Woensdag de derde dag door de ogen van de voetballers en leiders van
team Spanje.

Het was weer warm, veel drinken, goed smeren, kanonskogels, mooie
combinaties, veel inzet, de eerste pijntjes, nog heter, lekkere soep van
Rianne, dikke hamburger, veel lachen en flauwekul, moeilijk parcours om
te dribbelen, te heet, uiteindelijk terecht WEER de leiders challenge
gewonnen (er kan er maar 1 de winnaar zijn). Woehooeh… morgen weer
nieuwe heite sportieve dag! 

Sportieve groet,

Leiding van Team Spanje 

 

 

Team Duitsland

 

Vandaag begon de dag weer om 9 uur. Rode vermoeide koppies die allemaal binnen kwamen wandelen. We zijn dus maar begonnen met het insmeren van onze duitse tomaatjes. We zijn de dag begonnen met 3 uur lang trainen. Techniektraining, pass en traptraining en positievormen. Tussendoor wat appeltjes gegeten en na de training onze welverdiende hamburger gegeten. Na de middagpauze zijn de keepers ook eens voor het blok gezet, ze kregen keeperstraining. Het team ging verder met het circuit, honkvoetbal en als afsluiter, boardingvoetbal. Wederom weer een geslaagde dag!

 

2 days to go!

 

Teamleiding pruuses!

 

Team Noor Ierland

 

Verslag woensdag 24-08

 

Vandaag was het dan zover, zoals bekend de woensdag altijd de moeilijkste dag. Niet alleen voor de spelers maar ook voor de leiders, de zwaarte van de eerste twee dagen en het uitzicht op nog 2 dagen in de grote hitte.

 

Voor de eerste keer stonden er 3 rondes trainen op het programma. Het mag gezegd worden Neil, Wouter en Roan hebben de trainingen van deze week in elkaar gedraaid en deze lopen super.

 

Daarnaast een steeds moeilijker wordende dribbelkoning welke goed in elkaar gedraaid zijn waarvoor ook chapeau.

 

Met een voor vandaag aangepast programma waarin de sproeiers en een buikschuifbaan (hier kom ik zo meteen  nog even op terug, nadruk op buikschuifbaan!!) een belangrijke rol speelden.

 

De leiderschallenge levert vandaag een discussie punt op. Spanje wilde perse de punten pakken en moest hiervoor 2 maal de baan afleggen om verder te komen dan onze eigen Will Grigg (Pim). Uiteindelijk moesten er 2 maal de knieën aan te pas komen terwijl het toch echt BUIKSCHIJFBAAN heet…….het blijkt dat dit zonder scheidsrechter echt moeilijk was maar FairPlay staat bij ons team voorop: Spanje: felicitaciones oftewel comhghairdeas oftewel gefeliciteerd.

 

On fire namens de leiding

 

Team USA

 

Vandaag was het de derde dag van de voetbalweek,

we begonnen de ochtend met een vergadering en opbouwen. we wisten dat het vandaag een warme dag zou worden daarop was iedereen op voorbereid zoals de mensen die klaar stonden om de flesjes water bij te vullen en de zonnebrand om in te smeren. de dag begon met een warming up en daarna kooivoetbal. iedereen had er weer zin ! (sommige toch wel een beetje last van de voeten haha). tussen de middag kregen de kinderen een bekertje met bouillon voor het warme weer. de snack van de dag was een heerlijke hamburger. toen het programma weer begon hadden we een leuke waterglijbaan. wie het verste kon glijden won. jammer genoeg hadden wij  niet gewonnen. met de volgende spellen merkte dat de kinderen toch wel een beetje vermoeid waren en geen zin hadden. maar daar wisten wel iets leuks op te bedenken. als afsluiting van deze leuke warme dag gingen de leiders ook glijden op de waterglijbaan. hopelijk wordt het morgen ook weer een gezellige dag!

 

team usa

Team Portugal

 

Vandaag volledig bezet aan de start van de dag. Alle deelnemers waren vandaag van de partij. Het werd vervolgens een zware dag. Door de omvang van de andere groepen hebben in verhouding onze spelers de meeste speelminuten. Het geen op het einde van de dag ook merkbar was. De regendans voor de middagpauze vonden onze deelnemers nog wal het leukste.  Onze doelman Pim heeft de reguliere keeperstraining bijgewoond en kon goed mee met de groep chapeau aan Pim en de keeperstrainers!   Voor wat betreft onze deelname aan de leiders challenge: de buik schuifbaan was aan het begin te kort voor onze deelnemer, ze bleef haken aan het zeil. Aar toch een topprestatie om als dame tussen de heren te strijden. Moe en voldaan  gingen onze deelnemers wederom huiswaarts.