… voorzitter van SV Heythuysen.

Frits Colbers:

Alweer een Voetbalweek die er op zit. Hoe kijk jij op deze week terug?

Met een tevreden gevoel, waarin de familiegedachte  van SV Heythuysen ook uitgedragen wordt naar deelnemers van andere voetbalclubs.

Ik ben bijzonder trots op de deelname van onze G-jeugd, dit jaar voor de eerste keer. Het was dit jaar een pilotproject, en we hopen het naar het volgend jaar toe verder te kunnen uitbouwen. Maar met de ervaringen van de afgelopen week hebben we er alle vertrouwen in dat dat ook volgend jaar gaat lukken.

Zoals het in de totale vereniging is, is het nu niet anders dat deze Voetbalweek gedragen wordt door een aantal vrijwilligers, waarvan het merendeel telkenjare zijn medewerking verleent. SV Heythuysen fungeert deze week als gastlocatie, maar het is geweldig om te zien van hoeveel voetbalverenigingen in de regio wij de aanmeldingen mogen krijgen. Het is natuurlijk bijzonder dat vrijwilligers van verenigingen in de regio ook een hele week vrijmaken om samen met de familie SV Heythuysen deze week tot een succes te maken, hetzij als leider van een van de groepen, hetzij door medewerking te verlenen bij het opbouwen of b.v. bij het verzorgen van de all-inclusive-formule voor de kinderen.

Afsluitend gaan wij ervan uit dat het succes van deze Voetbalweek in Heythuysen nog jaren mag voortduren, en dat weer met de medewerking van alle vrijwilligers.