Wedstrijd:

Zaterdag 24 september

Uitslag:

Wedstrijdverslag:
SV Heythuysen begon het eerste deel van de eerste helft zeer sterk, zette Belfeldia vast en kwam er een paar keer doorheen. De inzet ontbrak echter, dat leverde dan ook een tegendoelpunt op. Vlak na het eerste doelpunt voor Belfeldia wist de thuisploeg de 2-0 binnen te tikken. Al vrij snel werd duidelijk dat SV Heythuysen zich terug moest knokken. In de rust was er een zeer goede tactische zet van de trainers door met 4 middenvelders te gaan spelen. We begonnen dan ook sterk en fel aan de tweede helft en dat zorgde als snel voor de 2-1 via Bo Silkens na een goede voorzet van Sep van Neer.

De druk aan de kant van Belfeldia nam af en wij konden vrijuit spelen, via opnieuw een goede voorzet van Sep van Neer kon de 2-2 dan ook makkelijk worden afgemaakt door Bo Silkens. We bleven echter de bovenliggende partij en dat was duidelijk te zien, vooral in de kleine ruimtes wisten we ons er makkelijk uit te spelen. Uiteindelijk tekende Bo Silkens dan ook nog voor de 2-3. Vanaf toen werd er goed verdedigd en zorgden we ervoor dat Belfeldia er op geen enkele manier meer langskwam. Een dikverdiende overwinning was dan ook een feit, de inzet in de tweede helft was maximaal!

Bijzonderheden:
Man Of The Match: Tom Kurstjens (vanwege zijn fantastische inzet en onverschrokken spel)

Doelpuntenmakers:
Bo Silkens 3x

Dit verslag is ingevuld door:
SV Heythuysen JO15-1