Wedstrijd:

Zondag 25 september 2016

Uitslag:

Wedstrijdverslag:
De eerste competitiewedstrijd, altijd spannend. Dat het een lang en zwaar seizoen gaat worden was al vooraf bekend. Het valt ook niet mee om het vertrek van Rian, Maurizio, Henk, Mitch en Bram op te vangen. Maar goed, na wat gelobby en geritsel konden de mannen van Heythuysen dan toch van start.

Het begin was veelbelovend. Kans op kans voor Heitse, maar geen doelpunten. Is er ook bij de Vets al sprake van een PSV-syndroom?

Dan aan de overzijde, daar lukte het wel. Merefeldia kwam steeds goed door via de counter en bouwde langzaam de score uit naar 0 – 4.

Een lichtpuntje was de mooie kopgoal van Maurice Schonkeren na een strakke voorzet van Frank Caris. Hij tekende, na achteraf bleek, de enige treffer van Heitse aan.

Dat Merefeldia uiteindelijk nog de eindscore naar 1 – 5 tilde, was alleen van belang voor de statistieken.

Bijzonderheden:

• voldoende spelers aanwezig
  • De overtreding van William v.d. K wordt op basis van videomateriaal nader bekeken door de video-scheids
  • Een bal terugkoppen vanaf de middenlijn is niet aan te bevelen…

Doelpuntenmakers:
Maurice Schonkeren

Dit verslag is ingevuld door:
Het collectief