De speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Deze week is Stan Hovens onze speler van de week. Stan is 8 jaar en staat als robuuste keeper onder de lat bij de plaatselijk E3 oftewel de JO11-3.

Zijn papa en mama zijn Sander en Ellen. Broertjes of zusjes heeft hij niet. Wel een supertoffe hond met de naam Pip. Zijn beste vriend is Siem Peeters.

Zijn favoriete trainers zijn Sander – Joep en Daan.

In het dagelijks leven zit Stan op Basisschool De Neerakker in groep 5 bij meester Lars.

Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is natuurlijk ook een keeper: Jasper Cillessen.

Stan is altijd met voetbal bezig en dus is zijn favoriete spel Fifa 17. Nog mooier is als dit samengaat met een echte Pizza Shoarma, zijn lievelingseten.

Waar Stan een hekel aan heeft is pesten.