Thijs Verlinden is speler van de week

De speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Deze week is Thijs Verlinden onze speler van de week. Thijs is 8 jaar en speelt op het middenveld bij onze F1 (JO9-1).

Zijn papa en mama zijn Bas en Silvie, maar daarmee is het gezin nog niet compleet. Thijs is de grote broer van Willem en zus Pia. Huisdieren zijn er niet, wel hele goede vrienden: Finn, Daan en Ivar.

Zijn favoriete trainers zijn Loek en Rik.

In het dagelijks leven zit Thijs op Basisschool De Neerakker in groep 5 bij meester Sef en juffrouw Wilma.

Zijn favoriete clubs zijn Ajax, Barcelona en natuurlijk S.V. Heythuysen. Zijn favoriete speler is Lionel Messie.

Naast voetbal is Thijs graag buiten aan het ravotten, samen met zijn broer Willem. Zijn favoriete spelletjeswebsite is www.a10.com.

Zijn favoriete eten: mjammie, dat zijn pannenkoeken.

Waar Thijs een hekel aan heeft is ruzie maken.

Door |2016-10-26T18:45:00+02:00oktober 26th, 2016|Speler van de week|Reacties uitgeschakeld voor Thijs Verlinden is speler van de week