Wedstrijd:

Zaterdag 29 oktober 2016

Uitslag:

Wedstrijdverslag:
Voor de laatste wedstrijd in de groep voor het bekertoernooi moesten we afreizen naar Boshoven, om daar te spelen tegen FC Oda JO15-2. Om 12.00 startte we de wedstrijd op het hoofdveld van de Boshovenaren. Na een stroeve eerste paar minuten braken we dan eindelijk los, een prima pass van Cas Peeters zorgde ervoor dat Ruben Mols de 0-1 kon scoren. Een paar minuten later produceerde Jochem Smits een prachtige corner vanaf links en bij de 2e paal stond Dani Raemakers klaar om de 0-2 in te koppen. Nog geen 5 minuten later kreeg Heythuysen opnieuw een corner wederom genomen door Jochem ditmaal vanaf rechts, de bal viel over alles en iedereen heen en achterin stond Dani opnieuw klaar om de 0-3 erin te schieten.

FC Oda drong iets meer aan en zette een paar keer een aardige aanval op, maar kwam niet tot scoren vanwege onze keeper Idse Seunis! Bram Berger mocht even later als linksback vanaf eigen helft opbouwen en er was geen Oda speler te bekennen om hem aan te pakken, dit zorgde ervoor dat de 0-4 een feit werd. Even later was het Ruben Mols die via een prachtige solo de 0-5 wist te maken, hierbij kreeg hij het voor elkaar om 4 spelers van FC Oda het bos in te sturen en het vervolgens ijskoud af te maken. De scheidsrechter floot een paar minuten later voor het einde van de eerste helft en de teams konden de kleedkamers opzoeken. Na rust begon Heythuysen iets minder sterk maar wist toch wéér te scoren een afvallende bal vanaf de zestien werd vanaf afstand binnengeknald door Dani Raemakers die hiermee zijn hattrick in de pocket had. Heythuysen bleef voetballen en creëerde een dozijn aan kansen maar niet alle ballen wilden erin helaas. Captain Loek Habets wist vervolgens wel op schitterende wijze de 0-7 binnen te schieten. Nadat Sep van Neer in de rust gewisseld werd viel hij in de tweede helft opnieuw in, en hij was 2 maal vlak na elkaar trefzeker. Één keer verschalkte hij de doelman van FC Oda zelfs via een subtiel stiftballetje. De 0-9 tussenstand gaf ons motivatie om met nog 4 minuten op de klok, de 0-10 te gaan maken. Dat duurde nog best lang maar 2 minuten voor tijd was het dan eindelijk Bo Silkens die via een mooie voorzet van Sep de 0-10 op mooie wijze binnenkopte! Idse Seunis was vandaag onze keeper omdat Miquel op vakantie was, Idse had helaas niet veel te doen maar toch een dikke merci aan Idse voor de prima inzet! Op naar de volgende ronde van het bekertoernooi!

Bijzonderheden:
Iedereen speelde goed vandaag, en mag zichzelf tot Man Of The Match benoemen!

Doelpuntenmakers:
Dani 3x
Ruben 2x
Sep 2x
Bram 1x
Bo 1x
Loek 1x

Dit verslag is ingevuld door:
SV Heythuysen JO15-1