Lars Stakenborg is speler van de week

Speler van de week: Lars StakenborgDe speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Deze week is Lars Stakenborg onze speler van de week. Lars is 7 jaar en is middenvelder én keeper bij de F2 (JO9-2).

Zijn papa en mama zijn Antwan en Sandra. Verder heeft Lars nog een zus Nanna. Huisdieren zijn er niet.

De beste vriend van Lars is Daan en zijn favoriete trainers zijn Sacha en Antwan.

Lars zit in groep 4 van Basisschool De Neerakker bij juffrouw Thea en Ine.

Zijn favoriete clubs zijn PSV, FC Bayern en Barcelona. Zijn favoriete spelers zijn Robben, Luc de Jong en Lewandowski.

Naast voetbal speelt Lars graag met bestuurbare auto’s en zoekt hij graag naar leuke filmpjes op YouTube. Ook wil hij nog wel eens af en toe zijn zus klieren.

Zijn favoriete eten is friet en pizza.

Lars heeft een hekel aan spruitjes en ruzie maken.

Door |2017-05-04T20:36:52+02:00november 9th, 2016|Speler van de week|Reacties uitgeschakeld voor Lars Stakenborg is speler van de week