Wedstrijd:

Zaterdag 12 november 2016

Uitslag:

Wedstrijdverslag:
Vandaag moest SV Heythuysen JO15-1 in eigen huis aantreden tegen de JO15-1 van VV Swalmen. Heythuysen startte niet heel scherp aan de wedstrijd, er werd veel balverlies geleden en er waren een aantal foute passes te zien. Na enkele minuten spelen kreeg Heythuysen dan toch de overhand, een mooie combinatie tussen Sep en Loek zorgde ervoor dat Loek in scoringspositie kwam en de 1-0 binnenschoot. Swalmen bleef druk geven en had zelfs een paar kleine kansen.

Na een corner van Swalmen brak Heythuysen er goed uit, een lange bal van Dani op Bo zorgde ervoor dat Bo 1 op 1 met de doelman van Swalmen kon gaan. Het schot van Bo werd echter gekeerd maar in tweede instantie was het Jente Voermans die de 2-0 binnen tikte. In het begin van de tweede helft ging Swalmen goed van start, de ploeg wist namelijk vrij snel de aansluitingstreffer te maken en dat bracht de stand op 2-1. Echter kwam het antwoord van Heythuysen erg snel, spits Bo Silkens tekende voor z’n eerste van de middag. Maar de ploeg uit Swalmen wist niet van opgeven, het bleef dreigend en kreeg zelfs een penalty toegekend, die ook werd benut en dat bracht de stand dus op 3-2.

Heythuysen vond het na ‘t tweede tegendoelpunt wel mooi geweest en ging vol in de aanval, opnieuw waren er zowel over de linker als rechterkant een aantal mooie combinaties die er uiteindelijk voor zorgde dat Bo z’n tweede treffer kon maken. Even later kreeg Heythuysen een vrije trap op een mooie plaats die fraai werd benut door Loek Habets, die de bal keurig over de muur krulde. Dat bracht de stand op een 5-2 voorsprong voor de Heythuysenaren. Een zeer goede corner van Jochem Smits zorgde er weliswaar een aantal minuten later voor dat Bo Silkens met ‘t hoofd zijn hattrick binnen kon koppen. Het slotakkoord kwam echter van Cas Peeters die een puike wedstrijd speelde, hij tekende via een mooie solo voor de 7-2. SV Heythuysen JO15-1 staat hiermee momenteel op een gedeelde 4e plaats met VV Kessel JO15-1!

Bijzonderheden:
Iedereen speelde vandaag een prima wedstrijd en mag zichzelf tot Man Of The Match bekronen.

Doelpuntenmakers:
Bo Silkens 3x
Loek Habets 2x
Jente Voermans 1x
Cas Peeters 1x

Dit verslag is ingevuld door:
SV Heythuysen JO15-1