Wedstrijd:

Zaterdag 19 november 2016

Uitslag:

Wedstrijdverslag:
Vandaag stond ons in Tegelen de wedstrijd tegen Sportclub Irene te wachten. Om 12.45 klonk het eerste fluitsignaal en de wedstrijd was van start gegaan. Sportclub Irene begon aardig aan de wedstrijd en creëerde de eerste kansen, echter leidde dit niet tot een doelpunt. Heythuysen werd wat sterker en had kort na elkaar een aantal hele grote kansen, maar deze werden helaas allemaal op zeep geholpen. Na een voorzet zan de rechterkant een paar minuten later zorgde de spits van Sportclub Irene uiteindelijk voor de 1-0. Irene wist deze voorsprong vast te houden tot het rustsignaal. In de rust kreeg Heythuysen een ware donderspeech van de trainers en dat bleek niet voor niets. Heythuysen begon namelijk zeer voortvarend aan de tweede helft en wist vrijwel meteen de gelijkmaker te scoren via Bo Silkens. Heythuysen voetbalde door en kwam met zeer mooi voetbal weer tot een aantal kansen, na een lage voorzet van Sep was het uiteindelijk Bo die voor z’n tweede van de middag tekende! Irene kwam nauwelijks meer aan het voetballen toe en werd volledig overklast. Sep van Neer, die ongelofelijk veel meters maakte vandaag, mocht uiteindelijk als beloningvoor z’n goede werk de 1-3 te maken. Even later was het rechtsback Bram Berger die vanaf de cornervlag de bal prima voorzette, de keeper van Irene schatte de bal verkeerd in en de bal krulde vervolgens prachtig in het doel. Na deze 1-4 voorsprong wist Irene toch iets terug te doen, ze scoorde namelijk de 2-4 en dat gaf Heythuysen het signaal dat ze nog niet gewonnen waren. Een paar minuten later werd een corner uit de zestien gewerkt door Dani, die bal was precies op maat voor Sep die vervolgens tekende voor de 2-5. Irene wist van geen opgeven en na een handsbal op de zestien scoorde Irene uit een vrije trap de 3-5. Voor Heythuysen was dit het teken dat er nog een doelpunt bij moest komen. Uiteindelijk zorgde Daan Caris voor dit slotakkoord, een voorzet van Sep werd na een hoge sprong van Daan mooi binnengekopt. Heythuysen is vandaag tot het uiterste gegaan en iedereen heeft heel wat meters gemaakt. Een prima overwinning zorgt er dus voor dat SV Heythuysen JO15-1 nog altijd op een gedeelde 3e plaats staat.

Bijzonderheden:
Iedereen ging vandaag tot het uiterste en dat zorgt ervoor dat iedereen vandaag de titel ‘Man Of The Match’ heeft verdiend. Maar in het bijzonder toch wel Daan Caris die na lang blessureleed zijn rentree wist te bekronen met een doelpunt!

Doelpuntenmakers:
Bo Silkens 2x
Sep van Neer 2x
Bram Berger 1x
Daan Caris 1x

Dit verslag is ingevuld door:
SV Heythuysen JO15-1