Speler van de week: Pien DingsDe speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Deze week is Pien Dings onze speler van de week. Pien is 11 jaar en vaste kracht op het middenveld of in de verdediging van de D2 (JO13-2).

Papa en mama zijn Emiel Dings en Silvia Hebben. Ook heeft Pien nog een zus en die heet Floor. Is daarmee het gezin compleet? Nee hoor. Hond Sam en konijn Woezel maken het pas compleet.

Pien zit op De Neerakker in groep 8 bij juf Anouk. Een drukke tante die Pien, zij heeft veel vriendinnen: Jasmin, Lieve, Loes, Carlijn. Zoë en Scarlet.

Pien heeft geen uitgesproken favoriete spelers, wel een favoriete club en dat is Roda JC. Haar favoriete trainers zijn Evert Bergervoet en Jordy Rijks.

Naast voetbal heeft Pien nog een grote hobby: voltige.

Haar favoriete website is YouTube en haar favoriete eten is frietjes of een ovenschotel met penne.

En natuurlijk heeft Pien ook ergens een hekel aan en dat is opruimen.

Zo, nu weten jullie allemaal wie Pien is.

Pien, veel succes en plezier zondag bij de wedstrijd!