Heythuysen JO13-1 is dankzij een ruime 8-0 uitzege tegen MVC’19 JO13-3 kampioen van de najaarsreeks geworden. Door treffers van Peek Habets (3x), Rick Vrenken (2x), Sil Backus (1x), Thomas Graef (1x) en Sven Gaal (1x) werd de titel behaald. In de negen wedstrijden werd er 8 keer gewonnen en slechts een keer gelijkgespeeld. De JO13-1 scoorde 71 doelpunten en kreeg slechts 7 tegentreffers. Na afloop van de match kon het feest beginnen. Bij terugkomst maakte de ouders een erehaag voor de spelers en leiders in de kantine. Natuurlijk werd “We are the champions” gedraaid. Voorzitter Frits Colbers hield zijn traditionele kampioenspeech. De leiders ontvingen namens de voetbalclub uit handen van captain Bent Schreurs een prachtige bos bloemen. De spelers ontvingen van de leiders een fraai petje. Hierna kon de rondrit (dank aan Ruud Zegveld) door Heitse gaan beginnen. Heel Heitse weet nu dat onze JO13-1 kampioen is geworden. Al met al een prachtig feest.
De JO13-1 bestaat uit de navolgende spelers:
Sil Backus, Jurre Bongaerts, Jens Briels, Noud Corbey, Sven Gaal, Thomas Graef, Peek Habets, Jonah Joris, Jordin v.d. Kop, Gijs Naus, Dave Nieskens, Bent Schreurs, Tijn Vossen, Rick Vrenken, Philippe Wetzels en Kjelle Zegveld.
De leiders van JO13-1 zijn:
Marcel Hendriks, Niels Joris, Robert v.d. Plas en Neil Timmermans. Ook dank Emiel Dings.

Al met al een dikverdiende kampioenschap voor de JO13-1.