Philippe WetzelsDe speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Deze week is Philippe Wetzels onze speler van de week. Philippe is 11 jaar en speelt op de mid-mid positie in de D1 (JO13-1).

Zijn papa en mama zijn Frank & Nicole. Verder heeft Philippe nog een zus Florine. Huisdieren zijn er niet.

De beste vrienden zijn alle spelers van de D1, gewoon het hele team. Zijn favoriete trainer is Marcel…maar eigenlijk ook wel alle andere trainers en leiders.

Philippe zit in groep 7 van Basisschool De Neerakker bij juffrouw Laura.

Zijn favoriete club is op de eerste plaats Ajax…..gevolgd door Real Madrid. Zijn favoriete spelers zijn Kasper Dolberg en Lasse Schöne. Oh ja, en ook Ronaldo.

Naast voetbal speelt Philippe graag Freerun en zoekt hij graag naar leuke filmpjes op YouTube.

Zijn favoriete eten is penne.

Philippe heeft een hekel aan die andere grote voetbalclub uit Rotterdam…