Speler van de week - Daan VullersDe speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Deze week is Daan Vullers onze speler van de week. Daan is 7 jaar en speelt meestal in de voorhoede van onze F3 (JO9-3). Maar ook als er mankracht ontbreekt in de achterhoede, is Daan niet te beroerd om de helpende hand c.q. voeten te bieden.

Zijn papa en mama zijn Rob en Marlie, maar daarmee is het gezin nog niet compleet. Daan heeft nog een zus Nina. Een vis en een setje parkieten maken de vrolijke boel compleet.

Daan zijn beste vrienden zijn Cas, Tristan en Willem.

Zijn favoriete trainer is Roan van der Wal.

In het dagelijks leven zit Daan op Basisschool De Neerakker in groep 3. Hij heeft niet één juffrouw maar wel drie: juffrouw Carin, Ellen en Sanne.

Zijn favoriete club is PSV en de gebroeders Luuk en Siem de Jong zijn toch wel zijn favoriete spelers.

Naast voetbal is Daan graag buiten aan het ravotten en ook hier wordt dan weer gevoetbald. Maar ook gezellig YouTube-filmpjes bekijken op zijn tablet is iets wat Daan graag doet.

Zijn favoriete eten is friet.

Waar Daan een hekel aan heeft is als hij met voetballen getackeld wordt.