Vriendinnendag S.V. Heythuysen – 17 juni 2017

In samenwerking met het meiden- en damesteam organiseert S.V. Heythuysen op 17 juni 2017 een vriendinnendag voor meiden tussen de 10 en 15 jaar die van buitensporten houden. Tijdens deze dag maken de meiden kennis met het voetbal door verschillende oefeningen en voetbalvormen en daarnaast is er de kans om met leden van het meiden- en damesteam te praten over hun ervaringen met de club.

De vriendinnendag zal van ongeveer 13.00u tot 16.30u duren en ouders zijn van harte welkom! Voor de ouders is er de kans om mee te kijken bij de spellen en daarnaast om kennis te maken en ervaringen te delen met ouders van leden.

Voor wie is deze dag interessant?

• Meiden tussen de 10 en 15 jaar
  • Meiden die graag buiten zijn
  • Meiden die van (team)sporten houden
  • Ouders/Verzorgers van deze meiden

Dus ben jij tussen de 10 en 15 jaar, ben je graag buiten en hou je van (team)sporten kom dan naar de vriendinnendag en maak kennis met het voetballen bij S.V. Heythuysen! Denk jij nu: dat is iets voor mij! Schrijf je dan vóór 10 juni in door een mail te sturen met je naam, leeftijd en woonplaats naar: vriendinnendagsvheythuysen@gmail.com.

We zien je graag op 17 juni, dan maken we er samen een leuke, gezellige en sportieve voetbalmiddag van!