De speler van de week is inmiddels een mooie traditie binnen onze vereniging. Bij elke thuiswedstrijd van Heythuysen 1 wordt de aftrap verricht door een van onze jeugdspelers. In vol ornaat start deze jongeling op de middenstip om vervolgens met een weergaloze dribbel richting het doel van de tegenstander te stormen.

Door te scoren bij de keeper van de tegenstander geeft de speler van de week het goede voorbeeld aan de “grote jongens” van het eerste elftal.

Speler van de week: Rens FaessenDeze week is Rens Faessen onze speler van de week. Rens is 10 jaar en speelt in de spits van onze JG-1.

Zijn papa en mama zijn Joop en Lonneke. Rens zijn beste vrienden zijn Elias en Giel.

Zijn favoriete trainer is Harm.

In het dagelijks leven zit Rens op de Latasteschool in Horn. In groep 5 bij juf Francine.

Zijn favoriete clubs zijn PSV en Barcelona. Rens heeft drie favoriete spelers: Luuk de Jong, Messi en Ronaldo.

Maar naast het voetbal heeft Rens ook nog andere hobby’s. Dat zijn vloggen en gamen. en dan is YouTube natuurlijk je favoriete website. Maar ook op de website Roblox is Rens vaak te vinden.

Zijn favoriete eten is friet.

Waar Rens een hekel aan heeft zijn tomaten.