Heythuysen JO15-2 is dankzij een 9-1 zege op Veritas JO15-2 kampioen van de voorjaarsreeks geworden. De treffers kwamen op naam van Ariteidis Spyridis (4x), Chiel van Melick (1x), Jesse Berben (1x), Raf Dorssers (1x), Daan Heerschap (1x) en Sammi Abajtit (1x). Een fantastische prestatie daar de JO15-2 in de najaarsreeks alle wedstrijden had verloren. In de winterstop werd Evert Bergervoet trainer/coach van de JO15-2 aangetrokken. Het “Evert schokeffect” was direct groot. Van de negen wedstrijden werden er 8 wedstrijden gewonnen en slechts een partij verloren. In het eigen stadion werd tegen de naaste concurrent ST RKHVC/RKESV/VV GKC JO15-2 een 2-0 voorsprong nog uit handen gegeven. In de negen matches werd maar liefst 55 keer gescoord. De doelpuntenmakers waren: Aristeidis Spyridis (28x), Jesse Berben (5x), Bram Berger (4x), Raf Dorssers (3x), Chiel van Melick (3x), Sammi Abajtit (2x), Sep van Neer (2x), Idse Seunis (2x), Remco Roumen (2x), Daan Heerschap (1x), Ruben Mols (1x), Bent Schreurs (1x) en Mistral Versteeg (1x).
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Sammi Abajtit, Jesse Berben, Raf Dorssers, Daan Heerschap, Twan Joosten, Chiel van Melick, Daniel Nechita, Tristan Princen, Remco Roumen, Idse Seunis, Lars Simons, Aristeidis Spyridis en Mistral Versteeg.
Dank aan Bram Berger, Jurre Bongaerts, Arjan Caelers, Tom Kurstjens, Ruben Mols, Sep van Neer, Bent Schreurs en Philippe Wetzels voor het uithelpen.
Het team wordt getraind en gecoacht door Evert Bergervoet. Onze dank is groot dat Evert in de winterstop de helpende hand heeft uitgestoken om leider van de JO15-2 te worden.
Na het feest in de kantine werd de dubbeldekker van Coolen weer van stal gehaald. Hiermee werd een mooie rondrit door Heythuysen gehouden. Al met al een bijzonder fraai feest.