JEUGD
De JO15-2 is dankzij een 9-1 zege op Veritas JO15-2 kampioen van de voorjaarsreeks geworden. De treffers kwamen op naam van Ariteidis Spyridis (4x), Chiel van Melick (1x), Jesse Berben (1x), Raf Dorssers (1x), Daan Heerschap (1x) en Sammi Abajtit (1x). Een fantastische prestatie daar de JO15-2 in de najaarsreeks alle wedstrijden had verloren. In de winterstop werd Evert Bergervoet trainer/coach van de JO15-2 aangetrokken. Het “Evert schokeffect” was direct groot. Van de negen wedstrijden werden er 8 wedstrijden gewonnen en slechts een partij verloren. Na het feest in de kantine werd de dubbeldekker van Coolen weer van stal gehaald. Hiermee werd een mooie rondrit door Heythuysen gehouden. Al met al een bijzonder fraai feest.
De JO19-1 speelde de return in de nacompetitie uit tegen RVU JO19-1. De eerste wedstrijd was thuis met 1-0 verloren. Na een kwartier spelen bracht Damien Korsten Heitse op voorsprong. In de 25e minuut scoorde de thuisclub de gelijkmaker, andermaal uit een vrije trap. In het verdere verloop van de wedstrijd was Heitse de betere ploeg, maar de verdiende tweede treffer viel helaas niet. Hierdoor bleef het 1-1 waardoor onze JO19-1 is uitgeschakeld. De JO19-1 kan terugzien op een puik seizoen.
Het meisjesteam verloor thuis uiterst ongelukkig met 3-1 van MULO MO17-1. Opnieuw werden er legio kansen om zeep geholpen. Lise Janssen was de enigste die het doel vond. In de rust werden de meisjes door Lars Frenken en Marian Menting getrakteerd op een fraai shirt. Zowel Lars als Marian nemen of hebben al afscheid genomen.
De JO11-1 won afgelopen woensdag uit met 3-1 van Haelen JO11-2 door goals van Thomas Geukemeijer (2x) en Vince Heerschap (1x). De JO11-1 dient nog een wedstrijd te spelen uit tegen EMS/RFC JO11-1. Bij winst is onze JO11-1 kampioen. De datum voor deze match is nog niet bekend. Zaterdags werd er door de JO11-1 een toernooi bij SHH te Herten gespeeld. De JO11-1 werd zesde. Vince Heerschap haalde de 3e prijs bij de penaltybokaal.
De JO11-3 versloeg thuis Sportclub Susteren JO11-3 met 6-1 dankzij treffers van Kyan Rooswinkel (4x), Niels Kurstjens (1x) en Mats Corbeij (1x). Hierdoor is men mooi vice meister geworden.

SENIOREN
Heythuysen 2 heeft de inhaalwedstrijd uit tegen FC Oda 3 na een spectaculaire wedstrijd met 7-5 verloren. Wederom werden er defensief te veel fouten gemaakt. De doelpuntenmakers waren Nick Meerts, Remko Ouwerkerk, Guus van Dalen, Tom Lodewijks en Pascal Sturme. Door de nederlaag staat Heitse op plaats 11 hetgeen degradatie betekent. Heythuysen 2 zal thuis in de laatste match van RKVB 2 moeten winnen en hopen op puntverlies van de naaste concurrent DESM 3 om degradatie nog af te wenden. Wanneer deze wedstrijd wordt gespeeld is nog niet bekend.