Heythuysen JO11-1 is kampioen van de voorjaarsreeks geworden. Na acht gespeelde wedstrijden heeft de JO11-1 tot nu toe 22 punten vergaard. Er werd zeven keer gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld. Dit is een punt minder dan SVC2000 JO11-3, maar zij hebben wel een match meer gespeeld. De laatste wedstrijd uit tegen EMS/RFC JO11-1 wordt ondanks zeer verwoede pogingen van SV Heythuysen niet meer gespeeld. SV Heythuysen heeft hierdoor besloten dat Heitse deze wedstrijd heeft gewonnen, waardoor men kampioen is geworden. Het team heeft in totaal 41 treffers gemaakt. Topscorer werd Thomas Geukemeijer met 15 treffers.
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Johnny Coenen, Jens Domenie, Thomas Geukemeijer, Vince Heerschap, Sil Knoops, Marijn Rovers, Tijl Schouten en Len Vestjens.
De leiders van de JO11-1 zijn:
John Coenen, Job Kosterman en Thijs van Montfort.
De JO11-1 zal op zondag 28 mei om 16.15 uur gelijkertijd met de andere kampioenen van dit seizoen worden gehuldigd.
Spelers en leiders proficiat met deze prachtige prestatie.