Komend seizoen introduceert de KNVB het mobiel digitaal wedstrijd formulier. De bekende plastic spelerspassen zijn dan passé en worden vervangen door de wedstrijdzaken app. op je smartphone.

Dit geldt voor alle spelers vanaf de JO13

Hiervoor moet ieder speler er voor zorgen dat in sportlink een eenduidig emailadres en een digitale foto opgenomen zijn.

We weten dat we momenteel niet van alle spelers een uniek email adres geregistreerd hebben. Of je daar bij hoort merk je als je je niet kunt registreren op de wedstrijdzaken app. In dat geval kun je je email adres doorgeven aan ledenadministratie@svheythuysen.nl

Via de wedstrijdzaken app. kun je dan ook je contact gegevens zelf beheren. Een ontlasting voor onze ledenadministratie. Dus check zowel je NAW gegevens als je telefoon nummers en verbeter ze indien nodig.

Verdere info is op de KNVB website te vinden. Volg daarvoor deze link

Wacht er niet te lang mee zodat we goed voorbereidt aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Mvg

Hans Deckers