Vacature Materiaal Beheer

Binnen de commissie “Accommodatie” missen we een vrijwilliger die zich inzet om het beheer van onze materialen in goede banen te leiden. We merken dat dit onderdeel niet soepel verloopt. We zien dat aan een tekort aan verkoop kleding, het zoek raken van verenigingsjassen c.q. trainingspakken en niet tijdig vervangen van versleten ballen.

In deze rol zorg je voor de beschikbaarheid van nieuwe voetbal technische materialen en kleding. Hiervoor ben je contact persoon voor de leverancier.  Je maakt met onze trainers/leiders afspraken over uitgifte en in name van de door ons verstrekte kleding. Je regelt de verkoop van broeken en sokken. Je coördineert de introductie van nieuwe sponsor kleding, de vervanging van versleten kleding en materialen en communiceert hier omtrent.

We denken dat dit erop neer komt dat je per week zo ‘n 2 uur van je tijd er aan besteed. Hiervoor kun je de tijd in principe zelf indelen.

Mocht je ons kunnen helpen neem dan s.v.p. contact met me op. Dit kan onder tel 06-53824680 of email secretaris@svheythuysen.nl

Hans Deckers