Vanochtend was het dan eindelijk zo ver. De dag waar we met z’n allen lang naar uitgekeken hebben: ‘De VSN voetbalweek 2017 te Heythuysen’.

Om 9:00 stroomden de voetballers binnen en om 9:30 werd de Premier League geopend met de teams Watford, Newcastle United, Leicester City en West Ham United het veld op met hun trainers. Zoals gebruikelijk opende Frits Colbers met een overweldigend openingswoord, waarna alle teams startten met een warming-up.
Verschillende activiteiten stonden de teams te wachten, onder andere kooivoetbal, boardingvoetbal, een dribbelkoning en penalty’s trappen voor de penaltybokaal.
De inzet van alle teams was erg hoog, ondanks de wat hoge temperatuur.
Tussen de middag werd de lunch erg gewaardeerd. Na de lunch stond er een jeu de boule te wachten op alle teams. Deze challenge werd gewonnen door Leicester City (groep B) met 31 punten. Hierdoor werd Newcastle United (groep A) met 1 punt verslagen.
Aan het einde van deze vermoeiende dag werd de dag afgesloten met een leiderschallenge. Deze keer stond ‘latje trap’ op het programma. Deze werd ook gewonnen door Leicester City (groep B). De andere teams zijn nu extra gemotiveerd om Leicester City niet te ver te laten uitlopen qua aantal punten.
Hopelijk vond iedereen het een leuke dag. Wij als leiders en ondersteunend personeel in ieder geval wel, tot morgen allemaal!