Verslag van woensdag 17-08-2017

 

Stipt 9:00 uur stonden de profvoetballers uit de premierlegue op de stoep van het sportcomplex. Na het welkom werden de deelnemers getrakteerd op een collectieve worming up.

 

Nadat de spieren warm waren konden de kids starten aan een heuse profvoetbal training bedacht door Marcel en Roan. Veel werd gewerkt aan techniek verbetering. Na hard trainen is de lunch welverdiend en kan genoten worden van een overheerlijke VSN burger.

 

Uitgerust van het ochtendprogramma kan gestart worden met het middag programma. De team-challenge was vandaag “3 op een rij ” waarbij de nadruk lag op snelheid maar zeker ook op tactisch inzicht om tot een goed resultaat te komen.  De winst was voor de oudste en jongste groep.

 

Het middag progamma kon vervolges starten met de bekende onderdelen kooi, boarding en voet-honkbal.

 

Tot slot de leiders chellange waarbij het aankomt op juist inzicht in traptechniek en de juiste krachtenveld op de bal.

 

Na meerdere pogingen bleek dit voor de leiders een enorme uitdaging echter uiteindelijk wist Roan (wie ook anders) namens New Castle  de bal in de kliko te schoppen.

 

Ook de G-voetballers hebben wederom enorme sportieve prestaties op de grasmat gelegd en hebben aangetoond dat meedoen en plezier veel belangrijker kan zijn dan  het uiteindelijke resultaat.

 

Moe en voldaan naar huis en op naar wederom een top dag van de VSN voetbalweek.