Verslag donderdag 18-08-2017

De donderdag, de een na laatste dag is aangebroken. De dag begon natuurlijk zoals elke dag met een frisse warming-up.

Vandaag op het ochtend progamma stond er weer een training gepland. De training bestond uit een afwerk oefening en een pass loop oefening. De speler gingen enthousiast verder met voetballen, het zweet stond op hun voorhoofd. Ze waren wel toe aan hun pauze waar ze lekker een broodje knakworst kregen en iets lekker fris te drinken.

Om 12:40 kwam het signaal, ‘schoenen aantrekken’ de teams begaven zich weer richting het kleedlokaal om hun voetbalschoenen weer aan te kunnen trekken. Iedereen klaar? Ja, iedereen was klaar. Ze konden weer lekker gaan voetballen met een gevulde maag. De presentatie van het middag progamma was begonnen. 4 spelers van elk team mochten naar voren komen. De challenge wat ze gingen doen was ‘kofferbak schieten’. De winnaars waren New Castle United en Watford. Veel spelers waren gedreven om nog één keer hun uiterste best te doen om naar de finale te gaan van de penalty bokaal en de dribbelkoning, die morgen middag gepland staan…. spannend dus!

De dag loopt rustig ten einde… de leiders challenge kan beginnen. Wat gaan ze doen? Ja, natuurlijk deze challengr is ook kofferbak schieten. Van elk team mag 1 leider naar voren komen. Ze mogen elk 3 ballen schieten maar niemand schiet raak… kavelen dus.. de eerste 3 schieten mis en dan leicester city schiet als enigste raak! Nu mogen de spelers hun gaan omkleden en uit gaan rusten voor morgen de allerlaatste dag alweer!