Vrijdag: de laatste dag van de SV Heytse Voetbaldagen

 

Vandaag alweer de laatste dag, wat is de week voorbij gevlogen.

Op een enkele bui na hebben we het deze week droog weten te houden. Geen vervelende incidenten meegemaakt dus mag je al snel spreken van een geslaagde week. Dan toch altijd een korte terugblik op deze week:

In de voorbereiding een goed team: op zaterdag werd in recordtempo alles opgebouwd zodat we de maandag relaxed konden beginnen. Maandag de laatste hand aan het parcours gelegd en de taken goed verdeeld, de laatste instructie en laat de spelers maar komen.

En voor je het weet is het al vrijdag. Wat mij heel erg is opgevallen is dat deze week in een ontspannen sfeer is verlopen. Geen blessure gevallen op een verstuikte duim en wat blaren na (voor degene die het betreft: beterschap). Voor iedereen stond op tijd zijn snack en drankje klaar dus ook de catering zat weer goed in elkaar (met hierbij ook een woord van dank aan de vrijwilligers die zich spontaan op maandag al hebben aangemeld waardoor we de rest van de week op voldoende handen konden rekenen).

De leiding: elke ochtend fris en de meeste fruitig aan de koffie en thee om de dag te starten.

De deelnemers: ruim op tijd aanwezig en met vooral veel goede zin om er een leuke, leerzame en vooral gezellige dag van te maken. Sommige voor de laatste keer (de oudere deelnemers) en een groot aantal voor de eerste keer (deze hopen we natuurlijk volgend jaar weer welkom te heten).

Het programma: stak goed in elkaar, de minpuntjes zijn genoteerd voor volgend jaar en zullen we zeker iets mee gaan doen.

Resume: we mogen spreken van wederom een zeer geslaagde week en zoals Frits in zijn slotwoord al zei: we hopen jullie volgend jaar allemaal weer te mogen begroeten op alweer de 14e keer dat SV Heythuysen de voetbalweek organiseert.

 

Frank, Marcel en Florus.