Noodoproep!!!

Beste leden/niet leden,

Afgelopen week is er een bericht geplaatst voor de nodige vacatures die wij als voetbalclub hebben.

Helaas is hier nog niet op gereageerd.

Zo als het er nu uitziet, missen wij in elke leeftijdscategorie nog trainers/vlaggers.

Als er geen aanmeldingen komen zullen sommige teams niet kunnen starten en andere teams minder kunnen trainen dan gewenst.

Voor de JO17-2 en de JO 15-2 hebben wij nog geen trainer/vlagger. Dit betekent dat deze teams dus niet kunnen starten.

Voor de JO19-1 en JO19-2 hebben wij nog geen vlagger/leider.

Voor de JO 17-1 hebben wij nog geen leider/vlagger.

Voor de JO 11-2 en JO11-3 zoeken wij nog ondersteuning tijdens trainingsavonden.

Voor de JO 9-2 zoeken wij nog ondersteuning tijdens trainingsavonden.

Voor de JO 8-1 zoeken wij nog trainers

Voor de JO 7 zoeken wij nog ouders die ondersteuning bieden aan de trainer.

Mocht er voor maandag 28 augustus 2017, geen trainer zich aanmelden voor de JO 17-2 en JO15-2 zal er een ouderavond worden georganiseerd.

Hopelijk zien wij aanmeldingen tegemoet of kunnen we samen tot een oplossing komen. Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar jah_seunis@hotmail.com.

Met vriendelijk groet,

Het bestuur Sv Heythuysen.