Dit weekend stond in het teken van de eerste bekerwedstrijden voor de jeugd en een aantal seniorenteams.

Senioren:
Heythuysen 1 speelt uit tegen SVH’39 1 met 2-2 gelijk. In de beginfase had Heitse de betere kansen, o.a. Gachik Towmasjan was dicht bij de openingstreffer. Na ruim 20 minuten kwam de thuisclub op voorsprong na een fout in de Heitser defensie. Na ruim een half uur werd de score via een fraaie kopbal verdubbeld. In de laatste minuut van de eerste helft scoorde Wouter Bergervoet na een goede voorzet van Sjoerd v.d. Heuvel de zogenaamde anschlusstreffer. In de tweede helft werd het niveau van de match minder. Invaller Luuk Deckers was met een kopbal en schot dicht bij de gelijkmaker. Ook Wouter Bergervoet had een fraaie kans om de 2-2 op het scorebord te schieten. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd maakte Heitse dan toch nog de verdiende gelijkmaker. Na goed voorbereidend werk van Roy Peskens kon Luuk Deckers de bal binnen tikken. Het bleef bij 2-2 en door de uitslag van de andere wedstrijd Blauw Oranje’15 tegen RKAVC (0-0) is nog van alles mogelijk. De volgende week (kermiszondag) speelt Heythuysen 1 thuis tegen Blauw Oranje’15.
Opstelling:
Jasper Bergervoet, Tom van Lier (Damien Korsten), Bas Verlinden, Philippe Schonkeren, Joris Driessen, Sjoerd v.d. Heuvel, Rick Nelissen (Rens Seunis), Stijn Peeters, Roy Peskens, Wouter Bergervoet en Gachik Towmasjan (Luuk Deckers).

Heythuysen 2 verloor thuis 1e bekermatch met 3-0 van ZSV 4.
De dames stonden thuis bij de rust tegen Egchel VR2 met 2-0 voor dankzij een own goal en een treffer van Esther Wulms. In de tweede helft kwamen de gasten sterk terug en wonnen nog met 3-2.
Heythuysen 3 versloeg uit in een oefenwedstrijd Haelen 4 met 5-4. De doelpuntenmakers waren Ruud Zegveld (3x), Marco Timmermans (1x) en Bart Overmans (1x).
Heythuysen 4 speelde thuis in de oefenmatch met 3-3 gelijk tegen buur Leveroy 3. Geert Kanders (eerste doelpunt bij de senioren), Guido Timmermans (pingel) en Rob Geenen scoorden.

Jeugd:
De JO19-1 zegevierde uit knap met 1-0 tegen hoofdklasser FC Oda JO19-1. Matchwinnaar was Maikel Nieskens die in het 2e bedrijf raak schoot.
De JO19-2 speelde thuis met 0-0 remise tegen FC Maasgouw JO19-2. Dit was een mirakel, daar Heitse talloze kansen misten.
De JO17-1 stond 10 minuten voor tijd met 3-0 voor tegen EVV JO17-1 door goals van Baercke v.d. Bercken (corner ineens ingedraaid in de 1e minuut), Bo Silkens en Martijn Vrenken. Echter het ging nog finaal mis en de gasten scoorden nog driemaal. Eindstand was derhalve 3-3.
De JO15-1 verloor uit met 3-1 van Helden JO15-2. De jarige Rick Vrenken was succesvol.
De JO15-2 stond thuis tegen Merefeldia JO15-3 bij de ranjapauze dankzij een onvervalste hattrick van Dion Pouwels met 3-0 voor. In de 2e helft kwamen de gasten ijzersterk terug en wonnen uiteindelijk met 5-3.
De JO13-1 had thuis geen kind aan Horn JO13-1. De teller bleef uiteindelijk op een 17-0 zege staan. Ook goalie Sil Knoops scoorde via een penalty.
De JO13-2 leed een ruime 9-0 uitnederlaag tegen RKMSV JO13-2.
De JO11-1 won uit met 6-5 van Bieslo JO11-1 na een 5-3 achterstand. De goalscoorders waren Kyan Rooswinkel (2x), Ryan Vaessen (1x), Ruben Hebben (1x), Mats Corbey (1x) en Niels Kurstjens (1x).
De JO11-2 verloor thuis met 14-3 van Someren JO11-4. Robin van Roy (2x) en Sanne Schreurs (1x) waren trefzeker.
De JO11-3 leed een 27-0 thuisnederlaag tegen BEVO JO11-1. Dit was een zeer ongelijke strijd want de spelers van de tegenstander waren allemaal minimaal een jaar ouder.
De JO9-2 verloor thuis met 15-4 van Haelen JO9-1 en de JO8-1 versloeg uit SHH JO8-5 met 12-1. Beide teams speelden voor het eerste de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6.