Dit weekend stond in het teken van de tweede serie bekerwedstrijden voor de jeugd en een aantal seniorenteams.

Senioren:
Heythuysen 1 heeft haar tweede bekermatch thuis tegen 4e klasser Oranje Blauw’15 1 nipt met 2-1 verloren. De opstelling was vier plaatsen gewijzigd. Wegens een blessure van goalie Martin Schreurs keepte jeugdspeler Coen Beijnsberger. In een gelijkopgaande 1e helft trof de spits van de gasten het houtwerk. Heitse had eveneens diverse kansen om te scoren. Roy Peskens stormde alleen op de goal, maar de bal vloog naast. Ook werd hij door keeper getorpeteerd. Verder hadden Wouter Bergervoet (miste alleen voor de keeper) en Luuk Deckers (vrije kopbal naast het doel) kansen. Ook werd een treffer van Luuk Deckers afgekeurd. De jarige Philippe Schonkeren zou de goalie onheus hebben besprongen!!! In de laatste minuut voor de pauze scoorde de aanvoerder van de gasten Kay Vonck de 0-1. Hij mocht uit een corner ongehinderd binnen koppen. In de tweede helft scoorde Heitse na 10 minuten de gelijkmaker. Verdediger Tom van Lier trapte de bal met een bekeken schot tegen de touwen. Een kwartier voor tijd mocht de aanvoerder van de gasten Kay Vonck te makkelijk een aantal spelers passeren en schoof het leer in korte hoek binnen. Heitse had nog twee kansen op de gelijkmaker. Rick Nelissen trapte een vrije trap op bovenkant van de lat en invaller Siem Schreurs kon alleen op de keeper afgaan, maar zijn pass na de meelopende Roy Peskens was net iets te zacht. Het bleef met bij een 2-1 nederlaag, waar een gelijkspel beter op zijn plaats was. De volgende week speelt Heythuysen haar derde bekerwedstrijd uit tegen 4e klasser RKAVC 1. Zij verloren vandaag thuis met 3-2 van SVH’39 1.
Stand:
1.  SVH’39   2-4 (5-4)
2.  Oranje Blauw’15   2-4 (3-2)
3.  Heythuysen   2-1 (3-4)
4.  RKAVC   2-1 (2-3)
Opstelling:
Coen Beijnsberger, Tom van Lier, Rens Seunis (Siem Schreurs), Philippe Schonkeren, Joris Driessen, Joey Kluskens, Rick Nelissen, Stijn Peeters (Gachik Towmasjan), Roy Peskens, Wouter Bergervoet (Jeroen Driessen) en Luuk Deckers.

Heythuysen 2 zegevierde uit verdiend met 1-0 over SVSH 2. Matchwinnaar was Nick Kluskens.
De dames verloren uit met 3-1 van MVC’19 VR1. De Maasbreese formatie speelt een klasse hoger. Fabienne Simons was trefzeker.
Heythuysen 3 leed een ruime 6-2 uitnederlaag tegen buur Leveroy 2. Bart Overmans scoorde tweemaal

Jeugd:
De JO19-1 verloor thuis nipt met 1-0 van FC Maasgouw JO19-1. In een gelijkopgaande wedstrijd waren de gasten het gelukkigste.
De JO19-2 versloeg uit Roggel JO19-2 eenvoudig met 10-0. Nu werden de kansen wel benut. De doelpuntenmakers waren Noud van Melick (4x), Roan v.d. Wal (2x), Lenn Frenken (2x), Leroy Plas (1x) en Rik Peters (1x).
De JO17-1 nam uit tegen Roggel JO17-1 revanche voor het 5-5 gelijkspel van enkele weken geleden. Nu werd het een fraaie 5-2 zege dankzij treffers van Martijn Vrenken (3x), Bo Silkens (1x) en Sep van Neer (1x). Dank aan ouder Marco Smits voor het voortreffelijk vlaggen.
De JO15-1 zegevierde thuis met 6-0 over Horn JO15-1. In de eerste minuut werd de score al geopend en daarna was de JO15-1 duidelijk de betere ploeg. De goals kwamen op naam van Aristeidis Spyridis (3x), Bram Berger (1x), Daan Caris (1x) en Ruben Mols (1x).
De JO15-2 speelde uit met 4-4 tegen RKMSV JO15-2 remise. In de laatste minuut scoorde Remco Roumen de dikverdiende gelijkmaker. Dion Pouwels maakte de overige drie doelpunten.
De JO13-1 won ook haar tweede bekermatch. In Beegden werd HEBES JO13-1 met 6-1 verslagen door goals van Sil Backus (2x), Peek Habets (2x), Thomas Geukemeijer (1x) en Tijn Vossen (1x).
De JO13-2 leed een ruime 18-0 thuisnederlaag tegen ST Roggel/SVVH JO13-1.
De JO11-1 won eveneens haar tweede bekerwedstrijd. In het eigen stadion was men tegen ST Vesta/St. O’berg JO11-2 met 8-3 te sterk. De goalscoorders waren Niels Kurstjens (4x), Kyan Rooswinkel (2x), Tren Bongers (1x) en Ruben Hebben (1x).
De JO11-2 verloor uit met 7-4 van Merefeldia JO11-3. Dit was een geflatteerde uitslag daar Heitse eigenlijk niet de mindere ploeg was.
De JO11-3 leed een 15-2 uitnederlaag tegen SVVH JO11-1. Alexander Lotsch en Thijs Verlinden waren trefzeker.
De JO9-1 versloeg thuis Brevendia JO9-1 met 12-2 door treffers van Tuur Lemmens (3x), Lars Stakenborg (2x), Jorn v.d. Ven (2x), Daan Konickx (2x), Sil v.d. Goor (2x) en Mik van Kesteren (1x).
De JO9-2 won uit zeer knap met 6-5 van Roggel JO9-1 en de JO8-1 zegevierde thuis met 7-4 over FC Maasgouw JO8-1, hetgeen de tweede winstpartij was.