Beste leden,

Ons sportpark word beheerd door de stichting “Molenhoek”. Onze voetbalclub is lid van deze stichting. Door de gezamenlijke verenigingen die in de Stichting “Molenhoek” vertegenwoordigd zijn is opdracht gegeven tot levering van een AED (Automatische Externe Defibrillator). Deze AED zal geplaatst worden bij de ingang van onze accommodatie. De AED zal ook worden opgenomen in het netwerk van Hartslagnu. Het is nu van belang dat zo veel mogelijk leden van onze vereniging deze AED kunnen bedienen. Jullie zijn hiermee uitgenodigd om je voor een introductie en een opleiding op te geven. De introductie en de opleiding wordt door de Gemeente Leudal gefaciliteerd. De introductie duurt ongeveer anderhalf uur en de opleiding duurt c.a. 4 uur. Opleiding wordt verzorgd op onze eigen accommodatie. Lees in de media hoe belangrijk het is om medemensen bij hartfalen zo spoedig mogelijk te helpen. De eerste 10 minuten zijn van levensbelang. Het percentage van overleven neemt bij hulpverlening binnen 10 minuten sterk toe. Deelname aan de opleiding is mogelijke voor alle leden vanaf 16 jaar.

Opgave kan tot 22 oktober 2017 via email naar info@svheythuysen.nlDe cursus datum wordt t.z.t. (medio november) bekend gemaakt. Geef je op en volg de opleiding zodat je in staat bent medemensen te helpen!!!

Met sportieve groet