Heythuysen 1 heeft thuis met 0-0 tegen het VOS gelijkgespeeld. Er waren genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Heitse blijft op 9e plaats in de rangschikking staan.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Joey Kluskens, Rens Seunis, Philippe Schonkeren, Jeroen Driessen (Siem Schreurs), Tijs van Montfort, Sjoerd v.d. Heuvel, Rick Nelissen, Wouter Bergervoet (Dirk Peskens), Gachik Towmasjan en Roy Peskens (Cas v.d. Loo).

Scoreverloop:
Fehlanzeige

Toeschouwers: 50
Scheidsrechter: Gruijters.
Man of the match: Tijs van Montfort.
Pupil van de week: Laurens van Putten (JO11-2)

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op vier plaatsen gewijzigd. In de basiself stonden Jasper Bergervoet, Rens Seunis, Jeroen Driessen en jeugdspeler Thijs van Montfort ten faveure van Martin Schreurs (geblesseerd), Luuk Deckers (geblesseerd), Joris Driessen (even erop uit) en Stijn Peeters (familieaangelegenheid).  De kersverse vader en coach Patrick Houtappels werd door Florus v.d. Wal vervangen. Heitse nam direct het initiatief in de wedstrijd. Vroeg in de wedstrijd werd een glaszuiver doelpunt door de referee afgekeurd. Gachik Towmasjan werd aan de rechterzijde bereikt en zijn voorzet werd door captain Rick Nelissen tegen de touwen geschoten. De assistent scheidsrechter stak ten onrechte de vlag in de lucht en de scheids nam dit signaal over. Heitse bleef een optisch overwicht houden, maar was lang te zelden gevaarlijk. In de laatste vijf minuten van de eerste helft was Heitse een aantal keren dicht bij de openingstreffer. Er was een kopkans voor Philippe Schonkeren, schotkansen voor Roy Peskens en Wouter Bergervoet en een vrije trap van Rick Nelissen werd door de goalie via de lat over getikt. In het tweede bedrijf had Roy Peskens een uitgelezen kans om Heitse op voorsprong te schieten, maar zijn schot vloog naast het doel. Heitse speelde teveel a la het Nederlandse team. Er werd veel te vaak de bal teruggespeeld in plaats van open te draaien en het spel snel naar voren te brengen. Ook een treffer van de gasten werd afgekeurd. Dit wegens een overtreding op keeper Jasper Bergervoet. In de slotfase was invaller Dirk Peskens nog dicht bij de winnende treffer, maar hij twijfelde te lang en legde de bal af naar Rick Nelissen. Hierdoor was de kans verkeken. Het bleef bij 0-0, hetgeen duidelijk twee punten te weinig was. De volgende week staat de uitderby tegen Leveroy op het programma.

Overige wedstrijden klasse Heitse 1:
RKSVV-Koningslust   1-8
Leveroy-Crescentia   3-2
VCH-SVVH    7-1
RKSVN-Altweerterheide   3-1
Eindse Boys-Grashoek   3-5
Kessel-Egchel   3-0

Stand klasse Heitse 1:
1.   Grashoek 4-12 (19-7)
2.   Koningslust 4-9 (21-7)
3.   Kessel 4-9 (15-4)
4.   Eindse Boys 4-9 (16-9)
5.   Altweerterheide 4-9 (7-5)
6.   VOS 4-7 (8-11)
7.   RKSVN 3-6 (5-8)
8.   Egchel 4-6 (7-7)
9.  Heythuysen 4-4 (9-5)
10. Leveroy 3-3 (3-7)
11.  VCH 4-3 (10-10)
12. RKSVV 4-3 (3-11
13. Crescentia 4-0 (3-17)
14.  SVVH 4-0 (2-20)

Heythuysen 2 speelde uit tegen BEVO 2 een bar slechte eerste helft. Bij de theepauze stond men al hopeloos met 5-0 achter. Na 90 minuten stond een 6-0 verlies op het scorebord.
Heythuysen 3 leed alweer een grote nederlaag. Nu werd thuis met 8-3 van koploper RKESV 3 verloren. Mike Reijnders, Ruud Zegveld en Sjoerd Evers scoorden.
De veteranen leden hun eerste nederlaag. In Brabant werd na een pittig potje voetbal met 3-1 verloren. Tom Lodewijks benutte een penalty.
De dames hebben ook hun tweede thuismatch gewonnen, nu met 2-0 tegen VV GKC/RKHVC VR1. Lise Janssen en Indy Coolen lieten het net van de tegenstander trillen.

JEUGD
De JO19-1 speelde thuis een solide wedstrijd tegen fusieclub Zwentibold JO19-1 en won met 4-0. In de beginfase moest goalie Coen Beijnberger een keer fraai redding brengen. Hierna was Heitse duidelijke de betere ploeg. Via treffers van Daan Engelen (2x), Maikel Nieskens (1x) en een own goal werd eindstand bereikt.
De JO17-1 boekte een fraaie 6-3 uitzege tegen ST Egchel/Panningen JO17-1. De goalscoorders waren Thomas Schreurs (2x), Martijn Vrenken (2x, waarvan een strafschop), Stijn Briels (1x) en Bo Silkens (1x). Na afloop werd Thomas Schreurs tot “man of the match” uitgeroepen.
De JO15-1 leed een 3-2 thuisnederlaag tegen het nog puntloze HEBES JO15-1. Tweemaal kwam men door goals van Sven Gaal (pingel en mooi afstandsschot) op voorsprong. HEBES kwam echter steeds terug en scoorde vlak voor tijd zelfs nog de winning goal.
De JO13-1 blijft ook na vier wedstrijden de trotse koploper. In Posterholt werd Oranje Blauw’15 JO13-1 eenvoudig met 8-0 verslagen. Vooral in de eerste helft speelde Heitse een puike partij. De doelpuntenmakers waren Jonah Joris (3x), Thomas Geukemeijer (2x), Sil Backus (2x) en Bent Schreurs (1x).
De JO11-1 zegevierde uit nipt met 4-3 over ST Brevendia JO11-3. Kyan Rooswinkel (3x) en Niels Kurstjens waren trefzeker.
De JO11-2 leed een ruime 16-3 thuisnederlaag tegen FC Maasgouw JO11-1. Lars Nieskens (2x) en Jens van Roij troffen doel.
De JO9-1 won na een 1-0 achterstand thuis met 8-1 van Laar JO9-2. De goals kwamen op naam van Jorn v.d. Ven (3x), Tuur Lemmens (1x), Bram Nieskens (1x), Wout Kurstjens (1x), Daan Konickx (1x) en Keano Suylen (1x).
De JO9-2 speelde thuis BEVO JO9-1 van het veld en won simpel met 11-2.
De JO8-1 speelde uit een zeer aantrekkelijke en spectaculaire wedstrijd tegen Merefeldia JO8-2. Het werd 14-10 voor de Heythuysenaren.
De JO8-1 versloeg uit Reuver JO8-1 dikverdiend met 11-3.

G-voetbal

Geen wedstrijden.