Heythuysen 1 heeft de uitderby tegen Leveroy 1 eenvoudig met 6-0 gewonnen. Uitblinker was de jarige Roy Peskens met 1 treffer en maar liefst 4 assists. Heitse stijgt naar de 7e plaats op de ranglijst.

Opstelling Heythuysen 1:
Martin Schreurs, Tom van Lier (Siem Schreurs), Rens Seunis, Philippe Schonkeren, Joris Driessen, Stijn Peeters (Joey Kluskens), Sjoerd v.d. Heuvel, Rick Nelissen, Wouter Bergervoet, Gachik Towmasjan (Daan Engelen) en Roy Peskens.

Scoreverloop:
0-1 Gachik Towmasjan (28e minuut), 0-2 Sjoerd v.d. Heuvel (33e minuut), 0-3 Gachik Towmasjan (50e minuut), 0-4 Roy Peskens (60e minuut), 0-5 Wouter Bergervoet (65e minuut) en 0-6 Rick Nelissen (85e minuut).

Toeschouwers: 100
Scheidsrechter: Cansiz (Helmond).
Man of the match: Roy Peskens.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was wederom op vier plaatsen gewijzigd. In de basis stonden Martin Schreurs, Tom van Lier, Joris Driessen en Stijn Peeters ten faveure van Jasper Bergervoet, Joey Kluskens, Jeroen Driessen en Thijs van Montfort. Winst was voor Heitse een must om enigszins aansluiting te houden met de subtop. In het eerste half uur ging de wedstrijd nog een beetje gelijk op ook al had Heitse een optisch overwicht. De beste kans van Heitse was voor Wouter Bergervoet. Zijn schot belandde op de paal. Aan de overzijde kreeg Leveroy ook een goede kans na slecht uitverdedigen, maar gelukkig treuzelde de aanvaller te lang. Na een klein half uur scoorde Heitse de 1-0. Na een goede actie en prima voorzet van Roy Peskens kon Gachik Towmasjan de bal binnen tikken. Vijf minuten later werd de score verdubbeld. Na een knappe een twee tussen Sjoerd v.d. Heuvel en Roy Peskens trapte Sjoerd v.d. Heuvel het leer fraai tegen de touwen. Goalie Martin Schreurs redde nog eenmaal knap op een goed genomen vrije trap. Het bleef 2-0 van Heitse bij de theepauze. In het tweede bedrijf speelde nog maar een ploeg en dat was Heythuysen. Heitse dicteerde het spel en joeg de verdedigers van Leveroy steeds onder aanvoering van captain Rick Nelissen goed op. Na een mooie pass van Rens Seunis scoorde Gachik Towmasjan bekwaam de 3-0 tegen het netje. Na een uur spelen scoorde de jarige Roy Peskens met magistraal schot de 4-0. Positief was dat Heitse bleef doorgaan om meer treffers te scoren. Na wederom een uitstekende voorzet van Roy Peskens kon Wouter Bergervoet ook zijn doelpunt meepikken. De laatste goal was wederom een beauty. Na een prima een twee tussen Rick Nelissen en uitblinker Roy Peskens trapte Rick Nelissen de bal fraai over de goalie in het doel. Een simpele 6-0 zege van Heythuysen stond op scorebord. Wellicht de grootste uitzege tegen Leveroy in de history. De volgende week staat andermaal een uitmatch op het programma. Koningslust is de tegenstander. Bij winst nadert Heitse de beoogde subtop.

Overige wedstrijden klasse Heitse 1:
Kessel-Koningslust   3-0
Crescentia-Egchel   2-1
Altweerterheide-SVVH    9-1
RKSVN-Grashoek   3-2
Eindse Boys-VCH   9-0
RKSVV-VOS   2-1

Stand klasse Heitse 1:
1.   Eindse Boys 5-12 (25-9)
2.   Kessel 5-12 (18-4)
3.   Grashoek 5-12 (21-10)
4.   Altweerterheide 5-12 (16-6)
5.   RKSVN 4-9 (8-10)
6.   Koningslust 5-9 (21-10)
7.  Heythuysen 5-7 (15-5)
8.   VOS 5-7 (9-13)
9.   Egchel 5-6 (8-9)
10. RKSVV 5-6 (5-12)
11. Leveroy 4-3 (3-13)
12. VCH 5-3 (10-19)
13. Crescentia 5-3 (5-18)
14.  SVVH 5-0 (3-29)

Heythuysen 3 herstelde zich ijzersterk van de twee geleden nederlagen. Thuis werd Roggel 4 met 8-2 verslagen door treffers van John Vestjens (onvervalste hattrick in de 2e helft, waarvan een pingel), Bart Overmans (2x), Ruud Zegveld (1x), Mike Reijnders (1x) en er was een own goal. In de eerste vier wedstrijden werden er gemiddeld 11 doelpunten per match genoteerd.
De dames verloren uit geflatteerd met 4-1 van Linne VR1. Indy Coolen trof doel.

JEUGD
De JO13-1 bereikte de 3e bekerronde door uit met 8-1 van ST Roggel/SVVH JO13-2 te winnen. Heitse speelde een sterke 2e helft. De doelpuntenmakers waren Vince Heerschap (3x), Sil Backus (2x), Jonah Joris (1x), Thomas Geukemeijer (1x) en Bent Schreurs (1x).
De JO8-1 werd in de 2e bekerronde thuis door HBSV JO8-2 uitgeschakeld. Heitse boog in eerste instantie een 2-0 achterstand in een 3-2 voorsprong om. Echter in het laatste kwart scoorden de gasten nog driemaal zodat er met 5-3 werd verloren. Ole v.d. Ven (2x) en Willem Verlinden (1x) waren succesvol.
Voor de competitie versloeg de JO15-1 thuis ST Brevendia/Alt’heide/Crescentia JO15-1 zeer moeizaam met 2-1. In de eerste helft scoorde Aristeidis Spyridis de 1-0. In het tweede bedrijf kwamen de gasten verdiend langszij. In de slotfase maakte Bram Berger de winning goal met een schot in de korte hoek.
De JO11-3 leed thuis een 10-3 nederlaag tegen Horn JO11-2. Jayden Hendrix, Jens van Roy en Lars Stakenborg waren trefzeker.
De JO9-2 zegevierde thuis met maar liefst 10-0 over Oranje Blauw’15 JO9-1. “Grote man” was Daan Vullers met negen treffers. De tiende goal werd door Noah Coolen gescoord.

G-voetbal

Geen wedstrijden.