HUBO- Janssen Helpt.

HUBO staat middenin de maatschappij en zij zijn graag betrokken bij maatschappelijke projecten in de buurt.

Via HUBO Janssen in Heythuysen kunnen wij als SV Heythuysen  meedoen aan de landelijke spaaractie HUBO HELPT. Met deze actie kunnen we materialen verdienen voor o.a. het opknappen van de kantine.

Hoe werkt het?

In de periode van 30 oktober tot en met 31 december 2017 ontvangen klanten bij iedere besteding van € 20 een hulpmunt van 1 euro, bestemd voor het lokale doel ( SV Heythuysen, Atletiek Leudal  of KVW Heythuysen), en een kortingsmunt van 1 euro, te besteden  door de klant bij een volgend bezoek. In de winkel staat een spaarpot waar de hulpmunt in gedaan kan worden. Aan het einde van de actie wordt het gespaarde bedrag van de doelen geteld en kunnen de  verenigingen het gespaarde bedrag besteden in de winkel.

Wanneer er veel leden klusspullen kopen bij HUBO Heythuysen en met ons mee sparen dan kan het een mooi bedrag worden.

Mochten er vragen zijn? Bel of mail Ton Koolen,  a.h.h.m.koolen@planet.nl   tel.: 06-13618883.