HEYTHUYSEN JO9-1 KAMPIOEN NAJAARSREEKS

De JO9-1 is dankzij een 7-3 thuiszege op RKSVO JO9-1 kampioen van de najaarsreeks geworden. Na een 2-0 achterstand kwam men ijzersterk terug. De treffers kwamen op naam van Wout Kurstjens (2x), Syl v.d. Goor (1x), Daan Konickx (1x), Lars Stakenborg (1x), Tuur Lemmens (1x) en er was een own goal. Van 10 wedstrijden werden er 9 gewonnen en slechts een keer gelijkgespeeld, tegen RKMSV JO9-1. In deze wedstrijd werd een 5-1 achterstand nog op vakkundige wijze goedgemaakt.
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Syl v.d. Goor, Mik van Kesteren, Daan Konickx, Wout Kurstjens, Tuur Lemmens, Bram Nieskens, Lars Stakenborg, Keano Suylen en Jorn v.d. Ven.
De leiders zijn: Antwan Stakenborg en Sacha v.d. Ven. Verder dank aan de vader van Antwan voor het fluiten van de thuiswedstrijden.
Na afloop van de wedstrijd werd er in de kantine een feestje gebouwd. Het bleef nog zeer lang onrustig.
Nogmaals proficiat heren leiders en spelers.

By |2017-12-09T10:42:14+00:00december 9th, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor HEYTHUYSEN JO9-1 KAMPIOEN NAJAARSREEKS