SENIOREN
Alle wedstrijden werden afgelast.

JEUGD
De JO13-1 moest de uitwedstrijd tegen Linne JO13-1 winnen om kampioen van de najaarsreeks te worden. In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht. Dankzij een treffer van Jonah Joris stond men bij de rust met 1-0 voor. Alleen werden te weinig treffers gescoord. In de tweede helft kwam de thuisclub langszij. Hierna werd het spel minder, maar toch kreeg men een uitgelezen kans om weer op voorsprong te komen. Helaas werd de gegeven penalty door Jonah Joris gemist. In de slotfase scoorde de thuisclub de winnende treffer. Dit betekende het eerste verlies voor de JO13-1. De titel wat binnen handbereik lag, werd (nog) niet behaald. Daar de concurrentie nog wedstrijden moet inhalen, is er nog een kansje om tot nog kampioen te worden. Afwachten dus.
Daarentegen werd de JO9-1 wel kampioen door thuis met 7-3 van RKSVO JO9-1 te winnen. Zie bericht “Heythuysen JO9-1 kampioen najaarsreeks”.
De JO19-1 heeft thuis een pijnlijke 6-0 nederlaag tegen het goed voetballende Born geleden.
De JO17-2 verloor uit met 3-1 van ST RKHVC/VV GKC/RKESV JO17-1. Tot vlak voor tijd was de stand nog 1-1. Sep van Neer was trefzeker. Hierdoor behaalde ST RKHVC/VV GKC/RKESV JO17-1 de najaarstitel. Proficiat.
De JO9-2 verloor uit nipt met 3-2 van SVC2000 JO9-2. Daan Vullers scoorde tweemaal.
De JO8-2 won uit de derby tegen Haelen JO8-1 knap met 5-4 en werd de vice meister (2e plaats) van de najaarsreeks.
De overige wedstrijden werden afgelast.

G-voetbal

De wedstrijd FC Oda G2 – Heythuysen G2 werd afgelast.