Sinds de start van het seizoen 2017-2018 wordt voor een aantal onderdelen van de website  van onze vereniging gebruik gemaakt van een koppeling met Sportlink.
Sportlink is het geautomatiseerde systeem waarin voetbalverenigingen hun ledenadministratie voor de KNVB moeten voeren, wedstrijdresultaten moeten invoeren etcetera.
De website van S.V. Heythuysen is zo ontworpen dat gegevens uit Sportlink automatisch worden overgenomen, denk bijvoorbeeld aan wedstrijden, uitslagen, standen en ook de verjaardagen van de leden.
Dit scheelt de websiteredactie enorm veel werk in het bijhouden van de website.

We krijgen van leden af en toe vragen hoe het komt dat hun verjaardag niet wordt getoond in het blokje “verjaardagen” op de website of waarom ze in de app voetbal.nl niet worden getoond (om bijvoorbeeld te kunnen  worden gekozen als man/vrouw van de wedstrijd). De reden hiervoor is eenvoudig:  Personen die gebruik maken van de Voetbal.nl app of de KNVB Wedstrijdzaken app moeten hun privacyniveau aangeven. Ze hebben de keuze uit 3 niveaus: Afgeschermd, Normaal en Beperkt.

Alleen wanneer je je niveau op Normaal zet, worden je gegevens getoond op de website en in de voetbal.nl app.