Uitnodiging S.V. Heytser Vrijwilligersavond 2018

Uitnodiging S.V. Heytser Vrijwilligersavond 2018

De avond voor Koningsdag staat net als afgelopen jaar in het teken van de vrijwilligersavond van onze club S.V. Heythuysen. Een feestavond als dank voor jullie inzet weer dit seizoen, maar bovenal de gelegenheid voor onze vrijwilligers om samen buiten de werkzaamheden voor de club eens informeel een gezellige avond te beleven.

De kantine wordt omgebouwd tot een bruisend bruin café inclusief het gebruikelijke vertier, jukebox en hapjes. Laat je verrassen  en ben samen met je partner aanwezig op deze vrijwilligersavond!

Vrijwilligersavond 2018 – “the Old Heytser Pub”

26 april 2018

Aanvang vanaf 20.00 uur

voor alle vrijwilligers inclusief partner

(Indien je deze uitnodiging niet persoonlijk via e-mail hebt ontvangen, maar wel een actief vrijwilliger bent voor onze club, mag je deze publicatie zien om welkom te zijn op deze feestavond. We proberen ons adressen bestand up to date te houden, maar het kan voor komen dat adressen niet meer actief zijn, mocht dit het geval zijn onze excuses hiervoor.)

By | 2018-04-25T10:08:24+00:00 april 25th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging S.V. Heytser Vrijwilligersavond 2018