Spek jouw clubkas en stem

Rabobank Peel,  Maas en Leudal  start weer  met de Clubkas Campagne.

Met deze Campagne steunt de bank het verenigingsleven.

Het is voor SV Heythuysen belangrijk deze actie onder uw aandacht te brengen om

zodoende zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Deze stemmen zijn n.l. geld waard.

Leden van de bank ontvangen een persoonlijke inlogcode.

Elk lid van de Rabobank kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting

uitbrengen.

Als SV Heythuysen hebben wij, buiten de reguliere jeugd- en senioren voetballers, ook

een tak van G-voetballers.

G-voetballers zijn verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapten die wij de mogelijkheid bieden,

tegen gereduceerde contributie, de voetbalsport te beoefenen onder toezicht van daarvoor specifiek opgeleide leiders.

Heeft u geen computer maar bent u wel lid van de Rabobank en wilt u toch stemmen?

Neem dan  contact op met  Ton Koolen (tel: 06-13618883) die u graag hiermee zal helpen.

De Clubkas Campagne loopt van dinsdag 8 mei  tot en met woensdag  23 mei   2018.

Het zou fantastisch zijn als jij en je familie en vrienden ook stemmen op SV Heythuysen.

Alvast bedankt voor jullie stemmen!

Sponsorcommissie SV Heythuysen

By | 2018-05-07T10:51:44+00:00 mei 7th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Spek jouw clubkas en stem