Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vanaf 31 januari is Football4Fun gestart op woensdagmiddag met voetbaltrainingen bij Hoera kindercentra in Heythuysen. De eerste maanden vonden deze trainingen plaats in de gymzaal van basisschool de Neerakker. Maar vanaf april vinden de voetbaltrainingen plaats op Sportpark Molenhoek.

We hebben inmiddels al een hele reeks van leuke en uitdagende trainingen achter de rug, met maar liefst 21 enthousiaste voetballers en voetbalsters verdeelt over twee groepen. Maar we hebben nog ruimte voor nog twee groepen op woensdagmiddag.

Football4Fun is in 2012 opgericht door Patrick Houtappels voor kinderen, zowel jongens als meisjes ongeacht voetbalervaring en/of voetbalniveau. Patrick is al 15 jaar voetbaltrainer en werkt al meer dan 10 jaar in de kinderopvang. Op dit moment is Patrick trainer/coach van de selectie van sv Heythuysen. Football4Fun is een onderdeel van de naschoolse activiteiten die aangeboden worden door Hoera Kindercentra in het kader van sport en beweging. De kinderen zullen op een leuke, plezierige en ongedwongen manier bezig zijn met voetbal en er ook nog iets van opsteken.

Bij Football4Fun maken kinderen voor het eerst kennis met voetbal en leggen ze de basis voor een eventueel vervolg bij een voetbalclub. Maar ook kinderen die al lid zijn van een voetbalclub komen bij Football4Fun trainen om zich verder te ontwikkelen.

Tot aan de zomervakantie zijn deze trainingen geheel gratis voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool die in Heythuysen wonen.

Voor meer informatie en het aanmelden voor deze leuke en uitdagende voetbaltrainingen, kijk op www.football4fun.nl

Met vriendelijke groet,

Patrick Houtappels