Heythuysen JO11-4 is na een eenvoudig 9-1 thuisoverwinning op EVV JO11-5 ongeslagen kampioen van de voorjaarsreeks geworden. Alle 10 wedstrijden werden gewonnen. Vandaag werd EVV JO11-5 met 9-1 verslagen door doelpunten van Jorn v.d. Ven (3x), Daan Konickx (3x), Tuur Lemmens (2x) en Syl v.d. Goor (1x) . In totaal werd er in 10 wedstrijden maar liefst 107 goals gescoord. Na afloop was het party time. In de kantine werd er een feestje gebouwd. Het winnen van de titel betekende de hattrick. De laatste drie competities werd het team kampioen. In totaliteit behaalde dit team alle 4 titels.
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Syl v.d. Goor, Mik v. Kesteren, Daan Konickx, Wout Kurstjens, Tuur Lemmens, Bram Nieskens, Lars Stakenborg, Keano Suylen en Jorn v.d. Ven.
De leiders zijn Antwan Stakenborg en Sacha v.d. Ven. Referee van alle thuiswedstrijden was Sjaak Stakenborg.

Nogmaals spelers en leiders van harte gefeliciteerd.