Heythuysen JO13-1 is dankzij een 2-0 uitzege tegen MBC’13 JO13-1 en de verrassende nederlaag van naaste concurrent EMS/RFC JO13-1 kampioen van de voorjaarsreeks geworden. De JO13-1 speelde vandaag een degelijke wedstrijd en was duidelijk de betere ploeg. In de eerste 10 minuten waren er al 4 kansen voor Heitse. In de 15e minuut scoorde captain Philippe Wetzels met een fantastische goal de 1-0. Al snel in de tweede helft viel de beslissende 2-0 door Jan Daamen. De zege kwam hierna niet meer in gevaar. Na afloop hoorden men dat de concurrent EMS/RFC JO13-1 de uitwedstrijd tegen Kessel JO13-1 met 4-2 had verloren. Dus kwam het kampioenschap toch nog verrassend vandaag al. De JO13-1 won dusver 9 wedstrijden en speelde eenmaal gelijk met een doelsaldo van 44 gescoorde treffers en 9 tegengoals.
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Sil Backus, Fabian Colbers, Noud Corbeij, Jan Daamen, Thomas Geukemeijer, Peek Habets, Vince Heerschap, Jonah Joris, Sil Knoops, Jordin v.d. Kop, Gijs Naus, Bent Schreurs, Tijn Vossen, Philippe Wetzels en Kjelle Zegveld.
Verder dank aan alle gastspelers.
De leiders van het team zijn:
Marcel Hendriks, Niels Joris en Roan v.d. Wal
Dank aan de assistent grensrechters Robert v.d. Plas en Ruud Zegveld.

Op zaterdag 2 juni is de laatste competitiewedstrijd thuis tegen ST Roggel/SVVH JO13-2. Na afloop van deze match volgt de huldiging.

Alvast proficiat aan de spelers en leiders.