HEYTHUYSEN JO11-1 4e JEUGDKAMPIOEN VOORJAARSREEKS

Heythuysen JO11-1 is dankzij een overtuigende 16-0 thuiszege tegen Laar JO11-3 ongeslagen kampioen van de voorjaarsreeks geworden. De wedstrijd was al snel beslist. Binnen enkele minuten stond Heitse al met 2-0 voor. Bij de ranjapauze was de stand al 6-0. In de tweede helft was er houden meer aan en werd de score naar een 16-0 eindstand opgevoerd. De doelpuntenmakers waren Kyan Rooswinkel (11x), Tren Bongers (2x), Ruben Hebben (1x), Dave v. Horne (1x) en Niels Kurstjens (1x). De JO11-1 won 10 wedstrijden en speelde eenmaal gelijk, uit met 4-4 tegen concurrent Haelen JO11-1. Er werden in totaal 96 doelpunten gescoord en men kreeg maar 15 tegentreffers.
Na afloop van de match kon het feest beginnen. Andermaal schalde “we are the champions” door de speakers.  Dit was de vierde jeugdkampioen van de voorjaarsreeks. De spelers liepen nog een ereronde en daarna werd de party in de kantine voortgezet.
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Tren Bongers, Mats Corbey, Ruben Hebben, Dave van Horne, Stan Hovens, Niels Kurstjens, Kyan Rooswinkel, Ryan Vaessen en Tijn Zoutzen.
De leiders van het team zijn:
Joep Corbeij, Daan Engelen, Sander Hovens en Mark Zoutzen.

Jongens en leiders nogmaals proficiat met deze prima prestatie.

By |2018-06-02T13:22:06+00:00juni 2nd, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor HEYTHUYSEN JO11-1 4e JEUGDKAMPIOEN VOORJAARSREEKS