Afscheid van voetbaltitanen

Het laatste fluitsignaal tijdens de wedstrijd DESM VE2 – Heythuysen Ve1 was voor een aantal spelers van onze veteranen tevens het allerlaatste fluitsignaal van hun imposante voetbalcarrière. Hoewel we het niet exact hebben kunnen vaststellen nam afgelopen zondag ruim 220 jaar competitievoetbal in één keer afscheid. Voetbalvereniging S.V. Heythuysen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Nadat eerder al Jos Verbruggen was gestopt in verband met een verhuizing, waren het afgelopen zondag de volgende spelers die de schoenen aan de wilgen hingen:

• Hen Kanders – 52 jaar actief spelend
  • William van der Kop – 44 jaar actief spelend
  • Guido Vestjens – 44 jaar actief spelend
  • Frank Caris – ± 35 jaar actief spelend
  • Eric Prinssen – ± 35 jaar actief spelend

Heren, jullie worden hartelijk bedankt voor alle bewezen diensten, behaalde punten, gemaakte doelpunten en vooral veel voetbalplezier. Toppers!

En zoals een bekende voetballeermeester ooit zei: “Elk nadeel heb z’n voordeel”. Het voordeel van dit gezamenlijke aftreden is dat de VUT-ploeg in één keer weer flink op peil is!

Afscheid voetbaltitanen

(op de foto ontbreken Jos Verbruggen en Eric Prinssen)

By | 2018-06-04T18:26:49+00:00 juni 4th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Afscheid van voetbaltitanen