Weekendverslag 9 en 10 juni

SENIOREN
Heythuysen 3 verloor afgelopen dinsdag met 7-2 van Merefeldia 6. Nick Meerts en Pieter Hoefnagels (fraaie treffer) scoorden. Het team bestond naast spelers van het 3e uit spelers van het 2e, 4e, veteranen en de JO19-1.
De dames wonnen haar laatste competitiewedstrijd thuis met 3-1 van Caesar VR1. Captain Dyona Seunis (2x) en Indy Coolen (1x) waren succesvol. Er werd afscheid genomen van Lianne van Wegberg en Sanne Janssen (beiden stoppen). Verder speelden Lois Berben en Femke Schroijen hun (voorlopig) laatste wedstrijd voor Heitse. Beiden krijgen een “transfer” naar Leveroy. Lois en Femke veel succes gewenst.
Resume teams:
Het 1e team begon zwak aan het seizoen, bleef daarna lange tijd ongeslagen en verloor in de eindfase de belangrijke thuismatch tegen Koningslust 1. Het volgend seizoen met de nieuwe trainer Paul van de Moosdijk en vele jeugdig talenten zal er opnieuw een poging worden gedaan voor promotie naar de 4e klasse. Men werd uiteindelijk 5e.
Het 2e team speelde naar behoren met als uitschieter de thuiswinst tegen de latere kampioen MMC Weert 3. Heitse 2 gebruikte maar liefst 44 verschillende spelers. Men eindigde op een 7e plaats. Ook het tweede team zal het komende seizoen een verjongingskuur ondergaan.
Het 3e team speelde in begin van het seizoen vele aantrekkelijke wedstrijden. In de slotfase van de competitie ging bij vele spelers letterlijk het licht uit. Er waren talloze blessures waardoor enkele wedstrijden niet meer werden gespeeld. De wedstrijden duren waarschijnlijk te lang. Een reden te meer om voor de meeste spelers het volgend seizoen in de veteranen te gaan voetballen. Men eindigde in de middenmoot.
Het 4e team beleefde een gezellig seizoen waarin de resultaten niet over liepen. Van de 20 wedstrijden werden er maar 3 gewonnen. Men werd hekkensluiter met 10 punten. Al met al kunnen we zeggen dat het volgend seizoen alleen maar beter kan worden.
De veteranen speelden een puik seizoen en werden op een haar na kampioen. Alle 10 thuiswedstrijden werden gewonnen. Slechts één keer werd er verloren. Men eindigde op een ondankbare 2e plaats. Met de komst van spelers van Heythuysen 3 kan er het volgend seizoen weer een gooi naar de titel worden gedaan.
De dames begonnen stroef aan het seizoen, maar na winterstop speelden de dames als herboren en eindigde op een mooie 4e plaats. Het volgend seizoen willen de dames om de bovenste plaatsen meedoen.

JEUGD
De JO13-2 moest nog tweemaal aantreden. Afgelopen maandag werd er uit met 3-0 van de ongeslagen kampioen Linne JO13-1 verloren. Zaterdags werd er na een aantrekkelijke match uit met 4-4 tegen Venlosche Boys JO13-3 gelijkgespeeld. Jan Daamen en Jonah Joris scoorden beiden tweemaal.
In de voorjaarsreeks werden 4 teams kampioen, namelijk de JO9-1, JO11-4, JO11-1 en JO13-1.
De JO19-1 werd knap in de 1e klasse tweede en de JO15-2 behaalde een fraaie derde plaats.
De overige teams speelden allemaal lekker mee in hun klasse.
Al met al een geslaagde tweede seizoenshelft.

G-voetbal
Het eerste G-team werd ongeslagen kampioen in de voorjaarsreeks. De andere teams speelden als vanouds weer vele attractieve wedstrijden. Het resultaat was ondergeschikt aan het voetbalplezier.

Dit was de laatste weekendverslag van dit seizoen. De razende reporter gaat de accu nu weer opladen (hij is ook niet meer de jongste) en zal weer op zondag 2 september terug zijn voor eerste weekendverslag van het seizoen 2018-2019.

Prettige vakantie gewenst.

By |2018-06-10T18:59:17+00:00juni 10th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Weekendverslag 9 en 10 juni