Beste voetbalvrienden van SV Heythuysen,

Bijgaand de teamindeling voor de jeugdteams competitie 2018 – 2019 (najaarscompetitie).

Misschien goed om even een woordje vooraf te doen: “hoe is deze indeling tot stand gekomen?”.

Er hebben bij het samenstellen van deze indeling een aantal mensen nauw samengewerkt, zijnde Sami Vaseli (Jeugd coördinator), alle jeugdtrainers en jeugdleiders, Rens Seunis en ondergetekende. We hebben daarbij (zoveel mogelijk) rekening gehouden met de op en aanmerkingen die de trainers hadden in de daarbij gevoerde gesprekken.

Daarnaast kan ik jullie nu iets meer vertellen over de nieuwe structuur die we binnen de jeugd zullen gaan hanteren.

Het bestuur heeft Bas Verlinden en Marcel Hendriks bereid gevonden om als coordinator per leeftijdscategorie te gaan fungeren.

Bas zal de E en de F jeugd gaan coordineren en Marcel zal de C en de D jeugd gaan doen. De B en de A jeugd zal ik zelf gaan coordineren. We zullen zeer geregeld op en om de velden te vinden zijn en mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd daarvoor aanspreken.

Om nog terug te komen op de indeling: in de indeling zien jullie een aantal vacatures staan. Wij vanuit het bestuur en vanuit de coordinatoren zullen er alles aan doen om deze vacatures (alsnog) proberen in te vullen. We hebben hier reeds een aantal mensen voor benaderd maar tot op heden zonder succes. We zullen hier zeker mee verder gaan.

Daarnaast wil ik ouders en andere geïnteresseerden verzoeken om de mogelijkheid te bekijken om een jeugdteam te gaan trainen of te begeleiden. Wat zoeken we: vooral goed gemotiveerde mensen die de spelers kunnen enthousiasmeren.

Verstand hebben van voetbal is wenselijk maar niet noodzakelijk. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van oefenmaterialen en zijn altijd bereid om de helpende hand toe te steken.

Indien we geen gegadigden hiervoor zullen vinden dan bestaat de optie dat we aan het begin van het voetbaljaar alsnog teams moeten terugtrekken uit de competitie: dit moeten we toch met z’n allen kunnen voorkomen?

Op een mooi seizoen!!!

Bas, Marcel en Florus:

Indeling jeugd 20180614